Hazır Olun! Quake Champions'un Açık Betası Yolda!

Hazır Olun! Quake Champions'un Açık Betası Yolda!

Oyunun yapımcısı id Software bugün, ileride çıkaracakları Quake Champions oyunu için yeni ve geniş kapsamlı bir teknik test yapacaklarını duyurdu. Firma aynı zamanda, bu testin bir önceki teste nazaran "açık beta" olacağını açıkladı; bu demek oluyor ki, kod elde etmek isteyen herkes, koda ulaşabilecek.

Yeni test hakkında yapılan açıklamanın yanında, id Software, oyuncuların 4'e 4, takımlar halinde karşılıklı savaşabileceği "Sacrifice" isimli, yeni bir oyun modunu da açıkladı. Yapılan açıklamaya göre oyuncular, bu yeni oyun modunu açık beta olan yeni teknik testte deneyebilecekler. Oyuncular, açık beta süresi boyunca canlı yayın da yapabilecekler.

Oyunun açık betası, 12 ile 21 Mayıs arasında oyuncuların erişimine sunulacak. Yani bir önceki testlere nazaran, yalnızca haftasonu değil; 9 gün boyunca erişime açık olacak.

Oyunun henüz kesin bir çıkış tarihi olmamakla birlikte, 2017 senesi içerisinde çıkması bekleniyor. Oyunun kapalı betası da PC platformunda 6 Nisan 2017 tarihinde oyuncularla buluşmuştu.