Half-Life'ın devamını yaptılar

Half-Life'ın devamını yaptılar

Biz her ne kadar Half-Life 3 çıksın da çıksın desek de, Valve Half-Life 3 yapmama konusunda inadını devam ettiriyor, ancak oyunun hayranları boş durmadı.

Hikayesinde oyunun devamı için yetecek bir çok üstü açık bırakılmış nota var ve buda oyuncuları çılgına çeviriyor. Serinin devamı için bırakılmış olabilecek açık noktalar Valve tarafından henüz değerlendirilmedi. Ancak oyunun hayranları Half-Life'ın devamı için ellerinden geleni yapıyor. Kendin pişir kendin ye şeklinde çıkış yapan hayran yapımı Half-Life ise oldukça iyi görünüyor.

Valve'ye iş başvurunda bulunan Richard Seabrook, başvuru sırasında yaptığı oyunu 11 şubat tarihinde Steam'de satışa sunacak. Prospekt ismini verdiği oyun Half-Life'ın teknik olarak devamı olmasa da yan oyun olarak Half-Life: Oppasing Force'un devamı şeklinde olacak.

Prospekt bize Half-Life 2: Episode One uzunluğunda bir oyun vaat ediyor. Oyundaki karakterimiz ise Oppasing Force'da bulunan ana karakterimiz ile aynı olacak, yani Adrian Shephard ile devam edeceğiz. Greenlight'ın kısa sürede geçerek mağazadaki yerini alan oyun 16.20TL ile satılmakta. Aşağıdaki bağlantıdan ulaşabileceğiniz Prospekt, Nova Prospekt ismindeki bir hapishanede geçiyor ve amacımız Gordon Freeman'a yardım etmek.

[linkbox tur="steam" link="http://store.steampowered.com/app/399120" gelistirici="Richard Seabrook" boyut="12 GB" fiyat="16,20 TL"]Prospekt[/linkbox]