Gün içinde Outlast 2 duyurulabilir!

Gün içinde Outlast 2 duyurulabilir!

Red Barrels Games'in resmi Tiwtter hesabında yarın için bir açıklama yapılacağını belirten Tweet atıldı. Acaba bu açıklama Outlast 2 ile ilgilimi olacak?

Akıl hastanesi teması ile karşınıza çıkan ve hikayesi ile oldukça başarılı olan korku oyunu Outlast'ın devamını gelip gelmeyeceği merak edilen bir durum. Oyundaki korkunç karakterler ilerde oldukça dikkat çeken Red Barrels Games'in başarılı oyunu ile ilgili olarak bu gün içinde (29 Ekim 2015) bir açıklama yapılabilir. İhtimaller içerisinde Red Barrels Games'in Outlast'dan bağımsız yeni bir oyun duyurabileceği de var tabi.

Bağımsız yapımcı oyunu olan Outlast'ın geleceği ile ilgili daha önce yapılan bir röportajda açıklanmıştı ve oyunun devamının geliştirildiği söylenmişti, ancak devam oyunu ile ilgili henüz ne bir resmi açıklama nede ortada bir video var. İşte tamda bu sebepten dolayı yapımcı firmanın yarın Outlast 2 hakkında bir açıklama yapabileceği tahmin ediliyor. (bizce öyle)

Montreal tabanlı indie stüdyosu Red Barrels Games'in Twitter üzerinden paylaştığı görselde "Tomorrow" yani "Yarın" yazıyor.

Bu paylaşımın hemen ardından resmi bir açıklama gelip gelmediğini öğrenmek için Red Barrels Games'in resmi internet sitesine girdiğimizde karşımıza "Coming soon... Things are going to get bloody!" yazısı geldi. Yani resmi sitede "Çok yakında... İşler kanlı olacak!" yazıyor. Gün içerisinde yaşanacak gelişmeleri size sunmak için beklemedeyiz, takipte kalın.

Tahminlerimiz doğru çıktı ve Outlast 2 resmen duyuruldu.