GTA: Vice City Remastered Gelseydi Nasıl Görünürdü?

GTA: Vice City Remastered Gelseydi Nasıl Görünürdü?

Rockstar Games'in başyapıtı diyebileceğimiz yapımlarından birisi olan Grand Theft Auto: Vice City'nin grafikleri elden geçirilerek günümüze uygun hale getirilseydi nasıl görünürdü, hiç merak ettiniz mi?

Günümüzde neredeyse eskiden ün sahibi olan bütün oyunlara Remastered sürümü geliyor. Bu sayede oyun günümüz şartlarına uygun halde yeniden düzenleniyor ve oyunculara tekrardan sunuluyor. Birçok firmanın bir satış politikası haline getirdiği bu durum yeni konsolların çıkması ile birlikte daha da hızlanıyor.

Hikayesiyle, kurgusuyla, oynanışıyla ve bulunduğu dönemin şartlarında, Grand Theft Auto serisinin gelmiş geçmiş en unutulamayacak oyunlarından birisiydi Vice City. Halen daha günümüzde oynanmaya devam eden bu yapıma elbette oyunculardan Remastered sürümü isteği geliyor. Rockstar'dan böyle bir atılım gelebilir mi bilmiyoruz ama bir oyuncu bu durumu kafaya takmış gibi gözüküyor.

Rockstar'dan özellikle istenen Vice City Remastered, cevapsız kalınca bu sefer oyuncular boş durmadı. Majami Hiroz ismindeki mod yapımcısı Vice City'nin unutulmayan açılış sahnesini yeniden tasarladı, grafiklerini günümüze uygun hale getirmeye çalıştı. Kendince oyunun açılışına Remastered hazırlayan mod yapımcısının hazırladığı video bizlere Tommy'nin hikayesinin başlangıcını anlatıyor. Hadi fazla uzatmadan hep birlikte izleyelim.

Son olarak videoyu hazırlayan mod yapımcısının, oyunun geri kalanına da Remastered videoları ve şartlar el verirse modlarını hazırlayacağını belirttiğini de ekleyelim. Peki siz Vice City'e Remastered gelseydi satın alır mıydınız? Görüşlerinizi yorum kısmından bizlere bildirebilirsiniz.