GTA V ve Hackernet İndirimde!

GTA V ve Hackernet İndirimde!

Bugün Steam’dan iki güzel haber geldi. GTA V ve Hacknet indirimde!

Hacknet, adından da anlaşılacağı üzere terminal tabanlı, PC için hazırlanmış bir hack oyunu. Ölümü, pek de medya raporlarındaki gibi, kaza eseri olamayan ölü bilgisayar korsanının ardından tavşan deliğine dalın ve onun talimatlarını izleyin. Eski usul komutları ve gerçek hack yöntemlerini kullanarak keşfedilecek sırların zengin dünyasında bu gizemi çözün.

[embed]

Oyun şuanda Steam’da %66 indirimde. Yani oyunu 18 TL yerine 6.12 TL’ye satın alabilirsiniz.

[linkbox tur=steam link=http://store.steampowered.com/app/365450/Hacknet/ gelistirici="Team Fractal Alligator" fiyat="6,12 TL"]Hacknet[/linkbox]

Gelelim hepimizin bildiği ve yakından tanıdığı GTA V’e. Her ne kadar imkansız olsa da belki oyunu bilmeyenler vardır diye kısaca oyundan bahsedelim.

Oyunda, genç bir serseri olan Franklin, inzivaya çekilmiş bir banka soyguncusu olan Michael ve ürkütücü bir psikopat olan Trevor’un kendilerini bir anda suç, eğence ve ABD hükümetinin tam ortasında bulmalarını ve bu karmaşa içindeki mücadelelerini konu alıyor. Bu karmaşık şehirde kimsenin cesaret edemeyeceği soygunları yaparken, kendileri de dahil hiç kimseye güvenemezler!

[embed]

Grand Theft Auto V’in PC versiyonu, oyuncularına 4K ve daha üstün çözünürlükle, saniyede 60 kareyi bulan görüntü hızıyla Los Santos ve Blaine County dünyasında eşsiz bir maceraya davet ediyor.

Oyun şuanda Steam’da %40 indirimde. Yani oyunu 179 TL yerine 107.40 TL’ye satın alabilirsiniz.

[linkbox tur="steam" link=http://store.steampowered.com/app/271590/Grand_Theft_Auto_V/ gelistirici="Rockstar Games" fiyat="107.40 TL"]Grand Theft Auto V[/linkbox]

Ayrıca bir diğer güzel haberimiz de Steam’da GTA IV ve GTA V’i birlikte bizlere sunan paket de şuan %53 indirimde. Yani iki oyunu birden 210 TL yerine 98.26 TL’ye satın alabilirsiniz. Bizce iki oyuna birden sadece GTA V’ten daha uygun fiyata sahip olmak daha mantıklı. Seçim sizin, iyi eğlenceler!

[linkbox tur="steam" link=http://store.steampowered.com/app/271590/Grand_Theft_Auto_V/ gelistirici="Rockstar Games" fiyat="98,26 TL"]Grand Theft Auto IV & Grand Theft Auto V[/linkbox]