GTA V’deki Bu Gizli Yerleri Oyuncuların Sadece %1’i Biliyor!

GTA V’deki Bu Gizli Yerleri Oyuncuların Sadece %1’i Biliyor!

GTA V’in çıkışından bu yana uzun zaman geçti fakat halen daha oynanmakta. Hikaye modunu bitirmeyen oyuncu neredeyse kalmadı ve oyunu oynayan oyuncular genellikle vakitlerini modlarla ve Online’da geçiriyor. Tabii bazıları da oyunun devasa dünyasının gizemlerini araştırmakla geçiriyor. İşte bu gizemleri araştırmayı hedefleyen Sernandoe isimli Youtuber, oyundaki gizli yerleri bulmaya başlamış. Bulduktan sonra bu yerleri videoya alan Sernandoe, videosunda yer verdiği bu yerleri, GTA V oyuncularının sadece %1’lik kısmının bildiğini de eklemiş.

GTA V sırları veya gizli şeyleri (easter egg vb.) dendiğinde, oyunun çıkışından bu yana gördüğümüz ve izlediğimiz birçok içerik aklımıza geliyor fakat Sernandoe isimli Youtuber’ın hazırlamış olduğu bu yerler, kendisinin de iddia ettiği gibi çoğunluk kesim tarafından daha önce görülmedi. (Evet itiraf ediyoruz biz de ilk defa gördük)

Eğer sizde bu gizli yerleri ve bölgeleri görmek istiyorsanız, bahsettiğimiz videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.