GTA V’de Watch Dogs modu harika görünüyor

GTA V’de Watch Dogs modu harika görünüyor

Bir çok kez GTA 5 ile Watch Dogs karşı karşıya getirildi, onda bu var, şunda şu var diye tartışıldı. Tüm bunları bir kenara, GTA V’de Watch Dogs oynamak mümkün.

Los Santos sokaklarında Watch Dogs keyfi artık imkansız değil. Mod yapımcıları Grand Theft Auto 4'den sonra Grand Theft Auto V içinde Watch Dogs modu yapmayı başardılar. Buda demek oluyor ki artık Los Santos sokakları hacklenebilir. Başarılı mod yapımcısı JulioNIB sayesinde artık bu mümkün.

Watch Dogs'dan alışık olduğumuz bir çok özellik mod sayesinde GTA V'e de eklenmiş durumda. Üstelik mod oldukça eğlenceli görünüyor. (trafik ışıklarını yeşil yapıp olayları izlemek oldukça keyifli :D ) GTA V'de kilitli araç yok ancak mod ile oyundaki araçların kilitlerini telefon ile açmak mümkün oluyor. Bunun yanı sıra araçları durup dururken harekete geçirmek, uzaktan kumanda ile aracı kullanmak, araca lastik yaktırmak ve patlatmak gibi bir çok şey yapılabiliyor.

Yukarıdaki videoda da net bir şekilde gördüğünüz gibi Grand Theft Auto V'de olmayan bir çok özelliği oyuna dahil eden mod, yollara bariyer dahi eklemiş durumda. The Humane Labs görevi haricinde her daim elektrikin olduğu GTA 5'i mod sayesinde geçici bir süre karanlığa gömebiliyorsunuz. ATM'den para saçmak ve bir çok yeri patpatmak gibi özelliklerde oyuna dahil edilmiş durumda. Tüm bu saydığımız özellikleri ve daha fazlasını oyuna dahil etmek istiyorsanız modunu deneyebilirsiniz.