GTA Online'a Girenler 250.000$ Kazanmaya Devam Ediyor!

GTA Online'a Girenler 250.000$ Kazanmaya Devam Ediyor!

Bildiğiniz üzere Rockstar Games, GTA V'in üçüncü yılı şerefine oyuna belirli bazı günlerde ve saatlerde giren oyunculara 250.000$ hediye ediyordu. Bu etkinlik bitmiş olmasına rağmen bazı oyuncular halen 250.000$ kazanıyor. Hem de tek sefer değil, aynı hesapla birçok kez.

Birçok kişiyi memnun eden, GTA V'in üçüncü yıl şerefine dağıtılan 250.000$ etkinliği görünen o ki ya bitmemiş, ya da oyunda belirsiz bir açık bulunuyor. Rockstar Games oyuncuları sevindirmeye mi çalışıyor yoksa çözümünü bulamadığı bir hatayla baş etmeye mi çalışıyor bilemiyoruz ama elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Oyuncuların forumlarda konuşması sonucu yayılan bu duruma göre oyunda birden fazla yerde 250.000$ geliyor. Bazı oyunculara oyunu kapatınca gelen 250.000$, bazı kişilerde bankaya bakınca, bazılarında ise oyunu açar açmaz geliyor.

Şimdilik bu paranın kaynağı bilinmiyor fakat Rockstar ekibi ya eski etkinlikten kaynaklı bir açık unuttu ya da yeni bir etkinlik düzenliyor. Belkide parası fazla olmayanlara yardım amaçlı yürüttüğü gizli bir kampanyadır. Bu konu hakkında şimdilik resmi bir açıklama yok fakat detaylar ortaya çıktığında sizlerle paylaşacağız.