GTA Online'ın Yeni Hız Canavarı Itali GTB Custom ile Tanışın

GTA Online'ın Yeni Hız Canavarı Itali GTB Custom ile Tanışın

Rockstar Games, GTA Online için destek vermeyi kesmiyor. Özellikle oyunculara olan ilgisi ve çıkışının üzerinden 4 yıl geçmesine rağmen oyuna desteğini esirgememesi ile oyuncuların beğenisini fazlasıyla kazanmayı başaran Rockstar Games, şimdide GTA Online için yeni bir aracı oyunculara sundu.

Tam bir hız canavarı olan bu yeni araç Itali GTB Custom'u yakalamak fazlasıyla zor olacak. Araç üzerinde fazlasıyla modifikasyon yapabileceğimizi belirten Rockstar, fiyat olarak ise fazlasıyla yüksek bir rakam belirlemiş. Fiyatı tam olarak 1.189.000$ olan Itali GTB Custom bugünden itibaren oyuncuların beğenisine sunulmuş durumda.

GTA Online'daki diğer araçlarda olduğu gibi bu aracıda telefonunuz üzerinden sipariş vererek satın alabilirsiniz. Benny's Original Motor dükkanında satışa sunulan Itali GTB Custom, eğer hız tutkunu bir oyuncuysanız ve hız konusunda problem yaşıyorsanız sizin isteklerinizi fazlasıyla karşılayacak. Aracın fiyatı size fazlasıyla yüksek gelebilir fakat oyunun çıkışından bu yana oynayan biri için gayet makul bir fiyat olarak görünüyor.

Itali GTB Custom'un modifikasyonsuz halini hemen aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Itali GTB Custom