GTA Online İçin Yeni Araç ve Mod Güncellemesi Geldi

GTA Online İçin Yeni Araç ve Mod Güncellemesi Geldi

Rockstar Games'in geliştiriciliğini üstlendiği ve 2013 yılında piyasaya sürdüğü GTA V'in Online modu GTA Online için içerik desteği kesilmiyor. Bugünse oyuna yeni bir araç ve modun eklendiği yeni bir güncelleme daha yayınlandı.

Halen daha satış listelerinde ilk sırayı kimselere kaptırmayan, binlerce oyuncu tarafından oynanan GTA V'i diri tutan en önemli kısmı ise tabi ki GTA Online. Rockstar Games'de GTA Online'dan yıllardır desteğini çekmeyerek oyuncuların oyunu oynamaya devam etmesini sağlıyor. Genellikle oyunun senaryo kısmını bitiren GTA oyuncularının anında atıldığı GTA Online, sadece arkadaşlarınızla oynasanız bile sizlere günlerce eğlence vaat edebilecek bir alan. En son GTA Online'a tam bir hız canavarı olan Itali GTB Custom'u ekleyen Rockstar ekibi, yeni yayınladıkları içerik ile birlikte yeni bir araç ve Adversary modunu da oyuna ekledi.

Yayınlanan yeni güncelleme hakkında henüz Rockstar cephesinden detay paylaşılmasa da GTAOnlineNews ve TezFunz2 Twitter hesapları üzerinden bu güncellemenin içerikleri paylaşıldı. Dewbauchee Specter ismine sahip bu yeni aracın fiyatı ise 599.000$. Aracın modifiye ücreti ise 252.000$. Özeliklerine göz atıldığında bu değer pekte yüksek değil. Özellikle de GTA Online'ı belli bir süredir oynayan oyuncular için. Ama biz yinede paranızı harcamamanızı ve hız canavarı Itali GTB Custom'u almanızı tavsiye ederiz.

GTA Online

Güncelleme ile birlikte gelen Adversary modunun ismi ise Collection Time. 2 ila 16 arası oyuncuya kadar destek sağlayan bu yeni mod için her bir oyuncu bir puan sayılıyor. Yani öldürmüş olduğunuz her oyuncu karşılığında bir puan kazanıyorsunuz. 30 saniye süren bu yeni modun sonunda en çok puan toplayan, karşılaşmayı kazanıyor.

GTA Online