GTA Online'a sevgililer günü güncellemesi geliyor

GTA Online'a sevgililer günü güncellemesi geliyor

Sevgililer gününün yaklaşması ile birlikte, GTA 5 gibi güncelleme almaya devam eden oyunlara, sevgililer günü konseptli güncellemeler gelmeye devam ediyor.

GTA Online farklı yenilikleri ile sektörde damga vuran bir oyun olurken yakın zaman zarfı içerisinde yeni güncellemesi ile de geliyor. PlayStation 4, Xbox One ve PC sürümü için 450 MB içeren yepyeni modlar ile karşımıza çıkarak güncelleme yapan GTA Online, Bu sefer de sevgililer günü güncellemesini gerçekleştirme hazırlığı içerisinde yer alıyor. Elde edilen bilgilere göre güncellemelerin başında yeni araçlar, mafya konseptine ait yeni giysiler, iki adette yeni oyun modu gibi bir takım değişimlerin geleceği de gelen haberler arasında yer alıyor. Fakat tam olarak modların genel özellikleri hakkında kesin bir bilginin de daha henüz gelmiş olmadığını belirtmek isteriz.

Üstelik tüm bunların yanı sıra oyunun oynanış videosunun da yakın zaman içerisinde duyurulması bekleniyor. Sevgililer Gününü es geçmeyen Grand Theft Auto, sevgililer gününe özel olarak yeni bir güncelleme yayınlayacağını belirtti. Kısa bir zaman zarfı içerisinde GTA cephesinden sevgililer gününün yaklaşması ile birlikte yeni bir güncelleme haberinin gelmesi özellikle oyun tutkunları tarafından sevindirici bir haber olma özelliğini de taşımıştır. Mafya konsepti, ve konsepte en uygun olarak tasarlanan araç sınıfları da oyunda ki tüm heyecanı yeniden arttıracak düzeyde olacak. Özellikle oyuna eklenecek olan 2 yeni oyun modu sayesinde oyunun normalden daha fazla güzelleşeceğini de gönül rahatlığı ile söyleyebiliriz.

Özellikle her ne kadar son dönem de büyükten küçüğe herkes oyun oynamak için PC, Konsol ve mobil cihazların başına geçmiş olsa da GTA tutkusunun da bir türlü önüne geçilememektedir. Fakat GTA Online Sevgililer Günü Güncellemesi için bir takım yenilikler getirmesi de oyunun seyrini en iyi şekilde değiştirmeye de yardımcı olacak. Özellikle daha önceden oyun sektörü içerisinde single player modunun yanı sıra online modu yenilikleri ile çok ses getirmeyi başaran GTA, bu sefer de Sevgililer için 2 yeni modun güncellemesini yapma hazırlığı içerisinde yer alıyor.

Yeni güncellemeler sayesinde de artık oyun daha heyecanlı bir ortama dönüşmeye başlayacak ve oyuncularda oyunu oynarken fazlası ile keyif alacaktır.