GTA 6 Kutu Açılışı Olduğu Söylenen Bir Video Yayınlandı

GTA 6 Kutu Açılışı Olduğu Söylenen Bir Video Yayınlandı

Rockstar Games çok uzun süredir sessizliğini korumakta. Firma o kadar uzun bir süre sessiz kaldı ki GTA 5 oyununun son GTA oyunu olduğu bile iddia edildi. Ama böyle bir durum yok ve GTA 6 beklenen bir oyun.

Rockstar Games planlarında da yeni oyun zaten yer alıyor. Fakat ilginçtir yeni oyun hakkında hiçbir detay ya da hiçbir bilgi paylaşılmadı. Adeta oyun sır gibi saklanıyor. Firmanın sadece yeni oyun için GTA 6 imalarında bulunduğunu ve yeni oyun konsollarının tanıtılması sonrasında yeni GTA'nın gündeme geleceği işaret ettiğini biliyoruz.

Gelişmeler bu şekilde devam ederken, yeni oyun için sabah saatlerinde bir sızıntı gerçekleşti. Gerçekliği bulunmadığı söylenen sızıntıda GTA 6 oyununa ait olduğu söylenen kutunun açılışı yapıldı.

İlginizi Çekebilir: Microsoft Yeni Oyun Stüdyoları Almayı Planlıyor

GTA 6 Gerçekten Hazır mı?

TikTok üzerinden yayınlanan video kısa sürede heyecan yarattı. Öyle ki videoda oyunun kutu açılışının yapıldığı ve bu kutunun da PS5 sürümüne ait olduğu söyleniyor.

Başta heyecan yaratmış ve 420 bin üzerinde görüntüleme almış olsa da yayınlanan bu videonun sahte olduğu da kısa süre içerisinde anlaşıldı.

GTA 6

Rockstar herhangi bir duyuru ya da bilgilendirme yapmadı ama bu görüntülerin sahte olduğu farklı kaynaklardan açıklandı. Zaten video uzun süre yayında kalmadı.

Bu ilgi gösteriyor ki GTA 6 oyununa karşı yoğun bir ilgi var. Oyunu bekleyen çok sayıda kullanıcı bulunuyor. Sadece bir video bile bir anda internet dünyasını sallayabiliyor. Gözler Rockstar Games üzerine çevrilmiş durumda. Yeni oyun konsollarından sonra geleceği söylenen oyun hala ortada yok. Konsollar gelmiş olsa bile oyun ortaya çıkmış değil. Bu konuda yapılacak açıklamaları merakla bekliyoruz.