GTA 5 için Skyrim modu yaptılar!

GTA 5 için Skyrim modu yaptılar!

GTA 5'in şaşırtan modları arasına bir yenisi daha eklendi. Pinkman isimli bir mod yapımcısı GTA 5 için Skyrim modu geliştiridi.

PlayStation 2, 3, 4 ile oynanan oyunlar kullanıcılara daha iyi grafikler ve kalite şansı sunuyor ancak PC kadar çeşitlilik sunamıyor. PC üzerinden oyunlarda bir çok yenilik ve mod yapılabilir. Çünkü PC üzerinden oyunun grafik ve ses dosyaları ile oynayıp yeni şeyler çıkarmak çok kolay. Bunun örneğini GTA 5 ile Skyrim’i buluşturan bu modda görebiliriz. GTA 5, PC'ye geldikten sonra oyun için birçok farklı mod yapıldı. Bu modlardan bir kaçı Iron Man , Kara Şimşek gibi modlar. Şimdi de bu modlara Skyrim Modu eklendi.

GTA 5 için Iron Man modu yaptılar!

Skyrim oyuncuları FUS RO DAH ejderha bağırışını bilirler ve oyunun meşhur olan sesidir. Modun yapımcısı Pinkman’ın açıklamasına göre GTA 5 oyuncuları merak etmesin FUS RO DAH bağırışı da eklenecek demiş.

Oyunun tanıtım videosu ise Skyrim tanıtım videolarından bir tanesine uyarlanarak hazırlandı. Aynı karakter aynı hareketlerle farklı bir atmosferden oluşmuş mekana düşüyor ve ejderha ile karşılıyor…