GRID Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu!

GRID Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu!

Codemasters'ın geliştiriciliğini üstlendiği, en iyi yarış oyunlarından birisi olarak kabul edilen GRID, çıkışının üzerinden uzun yıllar geçmiş olmasına rağmen halen daha oyuncuların favorilerinden birisi. Serinin yeni oyunları çıkmış olmasına rağmen, oyuncular ilk oyunun keyfinin bir başka olduğunu savunuyor. Eğer sizde daha önce GRID'ı denemediyseniz veya deneyip satın almadıysanız, satın almayı düşünüyorsanız size müjdeli bir haberimiz var. GRID'i kısa süreliğine ücretsiz olarak edinebilirsiniz.

Humble Store'da GRID 48 saatliğine ücretsiz olarak sunuluyor. Humble Bundle üzerinden oyunu sepetinize attıktan sonra Steam kodu olarak temin edilen GRID'i oynamaya başlayabilirsiniz. Üstelik bu kodu almak için Humble Bundle hesabı açmanıza bile gerek yok. Tek yapmanız gereken bir adet e-posta adresine sahip olmak.

2007 yılında çıkışını gerçekleştiren GRID'de San Francisco sokaklarından Yokohama'ya kadar dünyanın birbirinden farklı bölgelerinde yarışlar gerçekleştiriyoruz. O yıl çıkmış bir oyun olmasına rağmen grafikleri ile halen daha oldukça beğenilen yapımı Humble Bundle üzerinden ücretsiz olarak satın almak istiyorsanız hemen buradan alabilirsiniz.