GTA V'in kodlarında gizli karakterler çıktı

GTA V'in kodlarında gizli karakterler çıktı

Birkaç hafta önce GTA Online için gelen Freemode Events güncellemesinin ardından oyunun dosyalarından birbirinden ilginç karakterler ortaya çıktı.

Oyunda önemli derecede değişiklerin olmasını sağlayan büyük güncellemeler arasında yer alan GTA Online Freemode Events güncellemesinin hemen ardından veri madencileri dosyalarda yaptıkları detaylı ve derin aramaların sonucunda GTA Online'a yeni karakterlerin gelebileceğiniz ortaya çıkardı.

Hiç üşenmeyip büyük bir azim ile bir sonuç elde etmek için milyonlarca kodu araştıran veri madencileri onca emeğin neticesinde amaçlarına ulaşmış gibi görünüyor. Grand Theft Auto V’in 1.29 güncellemesinin dosyalarında bulunan kodlara göre oyuna yeni karakterler gelebilir, hatta o kadar uğraşıp o karakterleri yaratıp oraya eklediklerine göre gelecektir. Tüm bu derin araştırmanın sonucunda sızan bilgilere göre FMMC_PC_??? isminde bir kod bulunuyor ve Avi Schwartzman, FMMMC_PD_AVI olarak tanımlanabiliyordu. bir çok kez denemesine rağmen kod için tepki veren sadece FMMC_PC_FVG olmuş.

Konu ile ilgili olarak atılan tweet şu şekilde;

Bundan aylar önce gelen güncellemenin ardından yine kodları kurcalamakta olan veri madencileri Grand Theft Auto V dosyalarının arasında Zombie, brush hair, blowtorch, benchpress ve stinger gibi ilgin bir çok dosyayı gün güzüne çıkarmışlardı ve sizlerle "GTA 5’in grip dosyaları gün yüzüne çıktı" başlıklı haber ile paylaşmıştık.

Sızdırılan yeni karakterler ile ilgili olarak henüz Rockstar Games cephesinden bir açıklama gelmiş değil. sızıntılara bakılacak olur ise yakın zamanda GTA V içn yeni güncellemeler de kapıda.

Ayrıca kapsamlı bir DLC beklentilerinin de artarak devam ettiğini belirtelim, sadece beklenti değil bu konuda bir çok söylentide mevcut. İlerleyen zamanlarda yaşanacak tüm gelişmeleri yine sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.