Grafikleri Yenilenen Tomb Raider II'den İlk Videolar Geldi

Grafikleri Yenilenen Tomb Raider II'den İlk Videolar Geldi

Son zamanlarda fazlasıyla gördüğümüz Remastered sürümlerine bir yenisi daha katılıyor. Tomb Raider sevenler için unutulmaz oyunlardan birisi olan Tomb Raider II için Remastered sürümü geliştiriliyor fakat geliştirici ekip tarafından değil. Bütün çalışmayı bir oyuncuyu üstleniyor. Bugün ise bu sürümden ilk videolar paylaşıldı.

İlk oyunu ile 1996'da bilgisayarlarımızda yerini alan Tomb Raider serisinin ikinci oyunu Tomb Raider II, 1997 yılında çıkışını gerçekleştirmişti. Bu oyunda Dagger of Xian isimli Çin imparatoru tarafından orduyu yönetmek için kullanılan mistik güçlere sahip bir silahın peşinde koşarak neredeyse Dünya'yı turlamıştık. Çin Seddi, Venedik gibi Dünya'nın önemli mekanlarının modellendiği yapımın yenilenmiş sürümü yani Remastered'inin gelmesi birçok oyuncu tarafından istenmekteydi. Geliştirici ekip Eidos Interactive ve Crystal Dynamics bu konuda bir atılım gerçekleştirmese de Nicobass isimli oyuncu tek başına oyunu yenilemeye karar verdi ve projesini hayata geçirdi. Unreal Engine 4 motorunu kullanan Nicobass, oyundan ilk ekran görüntülerini geçtiğimiz ay yayınlamış ve oyuncuların beğenisini, ilgisini ve odağını kazanmayı başarmıştı. Bugün ise projesinden bir açılış sinematiğini yayınlandı ayrıca bununla da kalmayıp ilk oynanış videosunu da oyuncularla paylaştı.

Tek başına geliştiriyor olmasına rağmen oldukça kaliteli bir iş ortaya koyan Nicobass'ın projesinden gelen ilk videoları hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. Şimdilik Remastered sürümü için çıkış tarihi hakkında bir açıklama yapılmış değil.