Godfall Sadece PS5 için mi Gelecek?

Godfall Sadece PS5 için mi Gelecek?

PS5 oyun konsolu kadar bu konsola gelecek olan oyunlar da çok sık konuşulmaya başladı. Tanıtım sırasında bu konsollar üzerinde durulduğu kadar yeni oyun konsollarıyla gelecek oyun üzerinde de duruldu. Üzerinde durulan oyunlardan biri olan Godfall ise diğer tüm oyunlardan ayrılan bir yanı ile öne çıkıyor.

Öyle ki bu oyun PS5 oyun konsollarının çıkış oyunu olacak. Yeni nesil oyun konsollarının çıktığı gün oyun da satışa sunulacak ve PS5 üzerinde ilk deneyimlediğimiz oyunların başında gelecek. Tamam konsollar için Godfall devri başlayacak ama merak edilen bir kısım daha var. O da oyunun sadece PS5 için mi geleceği kısmı.

Bunu da Okuyun: Final Fantasy XVI için Harika Bir Fragman Geldi

Godfall, PC Sürüm Gelecek

Yenilenmiş dövüş dinamikleri ile beraber çıkış yapacak olan oyun için sevindirici haberlerimiz var. Oyun yeni nesil oyun konsolları için çıkacak ama bu sadece yeni nesil oyun konsollarıyla sınırlı demek olmayacak.

Bunun yanında konsolların PC sürümü de gelecek. PC versiyonda, konsol sürümüne göre çok önemli bir fark olmayacak. İyi bir sisteme sahip olan bilgisayarlarla beraber belki konsol deneyiminin önüne bile geçilebilecek.

[embed]

Yeni dövüş dinamikleri, yeni dönüş dinamiklerinin yanında oyuncuların kendilerine göre yapımı kişiselleştirmesini sağlayacak olan silah seçim sistemi gibi artıları olacak Godfall, ilk oyunun da o beklenen karşılığı alırsa, devam oyunlarının da gelmesi beklenmekte. Özellikle konsol sürümü için.