Final Fantasy XVI için Harika Bir Fragman Geldi

Final Fantasy XVI için Harika Bir Fragman Geldi

Bir konu üzerine işlenen seriler arasında en uzun soluklu olanlarından Final Fantasy, bu yılı da boş geçmeyecek. Square Enix tarafından geliştirilen yapım, bir kez daha tüm dikkatleri üzerinde toplayacak çünkü Final Fantasy XVI ile devam oyunu geliyor.

Devam oyunu firmanın bu zamana kadar sunmuş olduğu oyunlar içerisinde en çok dikkat çeken yapımı olacak çünkü bu yapımda grafik sistemi değiştirilecek. Yine çok iyi çizimler ve detaylar üzerine oluşturulmuş olan karakterler göreceğiz ama bu sefer PS5 desteğiyle beraber oyunun grafikleri boyut atlayacak.

İlginizi Çekebilir: PlayStation 5 Kutu İçeriğinde Neler Olacağı Belli Oldu

Final Fantasy XVI PS5 Özel Fragmanı

Zaten oyun için yayınlanan fragman da yine PS5 özel olarak yayınlanan bir fragman oldu. Sony'nin etkinliğinin hemen arkasından verilen fragman, az çok oyunu anlamamızı sağladı.

Fragmanı değerlendirince şunu görüyoruz ki yine o çok dikkatimizi çeken karakterler olacak. Yine benzersiz çizimlerle oluşturulmuş mistik canavarlara karşı mücadele edeceğiz. Fakat Final Fantasy XVI oyununda farklı olan şey, tüm bu yapının daha iyi lanse edilmesi olacak.

[embed]

Oyunda daha dikkat çekici olan grafikleri bir de yeni nesil oyun konsolları ile birleştirdiğiniz zaman, değmeyin oyun keyfine.

PS5 konsollar için gelecek olan yapım iddialı ve fragmandan anladığımız çok yeniliği olacak ama ne yazık ki çıkış tarihi gibi kesin konularda bilgi vermemiz çok mümkün değil.

Henüz bunlar sır olarak kalan kısımlar. Yıl bitmeden oyunun çıkış yapacağı ve Final Fantasy XVI için yeni nesil konsol desteğinin de hemen geleceği söylenmekte ama bu beklenti bile kesin çıkış tarihini ortaya koymuyor.