Ghost Recon Wildlands'ın Beta Kayıtları Başladı

Ghost Recon Wildlands'ın Beta Kayıtları Başladı

Ubisoft'un geliştiriciliğini ve yayıncılığını üstlendiği, Tom Clancy's serisinin yeni oyunu olacak olan Ghost Recon Wildlands'ın beta kayıtları başladı.

Tom Clancy's serisinin Rainbow Six Siege adlı son oyununu halen daha oynamaktayız. En az onun kadar başarılı olacağı tahmin edilen ve önümüzdeki yıl piyasadaki yerini alacak olan Ghost Recon Wildlands'te oyuncular Amerikan Seçkin Özel Operasyon ekibinin bir parçası olup Bolivya'ya gidecek ve orada Santa Blanca uyuşturucu operasyonlarına katılarak uyuşturucu kaçakçılığını alt etmeye çalışacaklar. Eğer oyunu erkenden deneyimleme şansına sahip olmak istiyor ve beta sürecine katılmak istiyorsanız Ghost Recon Wildlands'ın beta sürecine katılmak için başvurunuzu buradan gerçekleştirebilirsiniz. Beta sürecinin ne zaman başlayacağı ise henüz belli değil. Yıldönümü kampanyası kapsamında her ay oyunculara bir oyunu ücretsiz veren Ubisoft bildiğiniz üzere bu ay Assassin's Creed III'ü ücretsiz olarak oyunculara sunuyor. Bu sebepten dolayı Ubisoft sunucularında gözle görülür bir yoğunluk var. Eğer beta başvuru sayfasına ulaşamıyor veya ulaşsanız dahi işlem gerçekleştiremiyorsanız sebebinin bu olduğu düşünülüyor.

Beta kayıtlarının başladığını duyurması ile birlikte Ubisoft, oyundan bir görevin fragmanını yayınladı. Operation Kingslayer isimli görevi anlatan bu fragman, dörtlü takımın Bolivya'daki yaşadığı maceralardan bir kısmını gözler önüne seriyor. Oyundaki görevler hakkında fikir sahibi olabileceğiniz bu fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. Ghost Recon Wildlands, 7 Mart 2017 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına çıkışını gerçekleştirecek.