Ghost Recon: Wildlands Season Pass Detayları Belli Oldu

Ghost Recon: Wildlands Season Pass Detayları Belli Oldu

Ghost Recon: Wildlands'in fişeklenmesine bir hafta kadar bir zaman kaldı. Dolayısıyla, Ubisoft'un sezon geçiş ayrıntılarını da belirtmesi gerekiyor. Ubisoft, bu hafta yaptığı açıklamada, benzer yaptığı açıklamalara göre daha kısıtlı bir açıklama yapmayı gerek gördü gelişine bir hafta kalana kadar beklemeyi tercih etti. Yapılan açıklama bizi biraz umutsuzluğa sürüklemiyor değil kafamızda soru işaretleri oluşturuyor.

Bu sezon içerisinde, iki adet "büyük" genişleme bizi beklemekte, Unidad Condspiracy misyonu, Peru bağlantı paketi, taraf temalı paket, "özel" araç ve XP yükseltmelerine (kalıcı ve zamanlı olarak) bir hafta erken erişim gerçekleşti. Fiyata bakıldığında sanırım Ubisoft 40 Dolar gibi bir rakamdan söz etme taraftarı değil, paketlerin içeriklerini daha ön planda tutarak bu rakamın bizim kafamızdaki karşılığını küçültmeye çalışıyor :)

Ghost Recon Wildlands

İki haftalık genişlemeye bir hafta erken erişebilme imkanı;

Narco Road: Oyuncular bir kaçakçı çetesine sızacak ve liderin güvenini kazanmak, onları içeri sızarak yok etmek için uğraşacak çeşitli zorluklarla da karşılaşacak. Oyuncular, yeni patronlarla tanışacağız ve vahşi yerlerde yeni araçlarla gezebileceğiz.

Fallen Ghosts: Tahliye misyonunda hayalet bir helikopter atılır ve takım acımasız paralı askerlerle dolu elit bir grup tarafından takip edildiği gibi uyum sağlanılmalıdır. Oyuncular güçlü bir düşmanla savaşmak zorunda kalacak bunun yanı sıra yeni beceriler öğrenip görevlerini tamamlamak için silah kilidini açmakla uğraşacaklar.

The Unidad Conspiracy missions: Oyuncular, Santa Blanca ile Unidad arasındaki ilişkileri Media Luna eyaletinde bozmaya çalışacaklar

The Peruvian Connection Pack:  Oyuncular, Peru Bağlantısı görevini oynayacak ve ekstradan yama alabilecekler.

Rebellion Ghost Pack: Oyuncular 26 farklı isyancının elbiselerinden esinlenerek farklı kıyafetler giyebilir. Özelleştirilmiş AK-47 kilidini açarlar.

Unidad Ghost Pack: Bir tanesi gibi gözüken Unidad kamplarına saldırılabilecek ve bir Unidad kıyafeti ile düşmanları kontrol altına alabilecekler. Ayrıca , Unidad'ın renkleriyle bütünleşmiş ve kırmızı nokta oranı daha büyük olan Unidad LMG silahının kilidi açılır.

Santa Blanca Ghost Pack: Santa Blanca'dan esinlenerek hazırlanmış kıyafetleriyle kendi sahnelerine dahil olmadan stillerini taklit edebilir. Bu paket aynı zamanda oyuncuların kartel üzerindeki karmaşıklığı açığa çıkarması için karteli işaretleriyle özelleştiren Santa Blanca Gold M1911'in kilidini açıyor.

  • Özel Araç: Bolivya Minibüsü
  • Dijital İçerik: %5'lik sınırsız XP(experience point) yükseltici
  • Tek kullanımlık XP yükselten item: Oyuncunun %50 XP'si ve oturumda bulunan diğer oyunculara kullanımdan iki saat sonra %25'lik dolum oranı verir.

Ücretli sürümden daha iyi olan unsursa, ücretsiz bir pvp modunun belirsiz bir tarihteki güncellemeyle oyuna gelecek olmasıdır.

Son olarak Ubisoft lüzumsuz bir mobil cihazlar için yol arkadaşı uygulaması dile getirmektedir. Splinter Cell Blacklist ile başlattığı gibi olumsuz bir özellik denilebilir. Bir seneye yakın çalışacak daha sonra tarih olacak gibi duruyor. Ubisoft eski sıkıntıları düzeltmekle uğraşmadığı için bir işe yarayacağı düşünülmüyor.