Ghost Recon: Wildlands'ın fiyatı ve sürümleri belli oldu

Ghost Recon: Wildlands'ın fiyatı ve sürümleri belli oldu

Açık dünya oynanışı ile oyuncuların dikkatini üzerinine çekmeyi başaran ve bir anda ortadan kaybolan Ubisoft'un yeni oyunu Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands'ın fiyatları ve paket içerikleri belli oldu. Ön sipariş hediyelerinin bulunuğu fırsat paketinin haricinde Ghost Recon: Wildlands'ın 3 farklı paketi bulunuyor. Ghost Recon: Wildlands Standart sürümünün haricinde oyunun diğer paketlerinin isimleri ise Deluxe Edition, Edition ve koleksiyoncu sürümü olan Calavera Collector’s Case oldu.

İlgili haber: Ghost Recon: Wildlands'dan yeni video geldi

Henüz çıkış tarihi belli olmayan Ghost Recon: Wildlands, PC platformunun yanı sıra Playstation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak. Özel sürümlerin içeriğinde ise bol miktarda Bolivia haritasına dair içerikler bulunuyor. Koleksiyoncu sürümü ise pek ilgi çekici değil gibi. Yayınlanan tüm özel sürümler ve detayları ise şu şekilde;

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands Pre-order ve Standart sürümü

Eğer oyunun standart sürümünü ön sipariş ile alır isek The Peruvian Connection ismindeki bir görevde bizim oluyor.

Amazon fiyatı: PC 59.96 dolar, Playstation 4 59.96 dolar, Xbox One 59.96 dolar.

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands Deluxe Edition

Bu sürümü dijital olarak satın alır isek oyunun yanı sıra 3 adet silah kamuflajı, 3 adet karakter özelleştirme eşyası, 3 adet amblem, Huntsman Rifle motorsikleti, Huntsman tüfeği ve XP booster sahibi olacağız.

Eğer Deluxe Edition sürümünü kutulu olarak alır isek, dijital sürümde bulunan içeriklerin yanında Bolivia haritası ve soundtrack albümü de bizim olacak.

Amazon fiyatı: PC yok, Playstation 4 69.96 dolar, Xbox One 69.99 dolar.

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands Gold Edition

Sezon biletinin (Season Pass) bulunuğu bu pakette ise bize iki paketi bedava olarak sunuyor. Ayrıca pakette Huntsman Rifle motorsikleti, Huntsman tüfeği ve Huntsman kıyafet paketi bulunuyor.

Amazon fiyatı: PC 99.99 dolar, Playstation 4 99.99 dolar, Xbox One 99.99 dolar.

Genellikle küçük bir servet karşılığı oyunculara sunulan koleksiyoncu paketi içeriğinde Ghost’s Audio Headset replikası bulunuyor. Kulaklığımızı takabileceğimiz Santa Blanca Cartel Skull'un yanı sıra, Gold Edition paketinin tüm içerikleri de pakette buluyor. Ayrıca Taşıma kesesi, Soundtrack albümü ve Bolivia haritası, 3 adet Bolivia posta kartı pakette bulunan diğer içerikler.

Amazon fiyatı: Henüz listelenmedi!