Ghost Recon Wildlands'in Optimizasyon Sorunları Düzeliyor

Ghost Recon Wildlands'in Optimizasyon Sorunları Düzeliyor

Ghost Recon Wildlands bildiğiniz gibi PC'ye gelirken çuval dolusu hata ile geldi. Oyunun optimizasyonu sıkıntılı olduğundan dolayı oyunun bir anda kapanması, ciddi FPS düşüşleri ve ekran kartlarının çalışmayı durdurması gibi ciddi sıkıntıları da beraberinde getirdi. Ubisoft'un bunun gibi hatalara göz yummasına alışkınız zaten. Oyuna gelecek olan yeni güncelleme ile optimizasyonu düzelttiklerini iddia ediyorlar; siz yine de ekran kartınızı güncel tutun tabii, Nvidia da son zamanlarda bozdu.

Ubisoft'un yaptığı açıklamada, oyundaki FPS düşmesi gibi ciddi sıkıntıları ve oyunun bir anda kapanmasına sebep olan eksiklikleri de düzelttiklerini ve çoklu çekirdek işlemcilerden daha yüksek performans alınacağını belirtti. Gelecek olan yeni güncelleme 4GB'nin üzerinde olacak; ayriyeten hafta sonu gelen güncelleme ile rahat 10GB'lik AKK düşmanı nur topu gibi bir güncelleme ile yüzleşeceğiz. İsterseniz güncellemeyi diğer aya bırakabilirsiniz, yine de  oyunu aynı sürümlerde olmak şartı ile Multiplayer ve CO-OP olarak oynayabileceksiniz.

Oyunun şüphesiz en önemli eksiklerinden biri AMD için  Crossfire, Nvidia için SLI desteğinin düşük olmasıydı, tahmin edebileceğiniz gibi bu güncelleme ile Crossfire ve SLI destekleri büyük oranda artacak.