Ghost Recon: Wildlands'ın Kapalı Beta Tarihleri Açıklandı

Ghost Recon: Wildlands'ın Kapalı Beta Tarihleri Açıklandı

Ubisoft'un geliştiriciliğini ve yayıncılığını üstlendiği Tom Clancy's serisinin yeni oyunu Ghost Recon: Wildlands'ın kapalı beta tarihleri açıklandı.

Özellikle serinin severleri tarafından merakla beklenilen yapımın kapalı beta tarihleri sonunda duyuruldu. Geliştirici ekip tarafından yapılan açıklamaya göre açık dünya taktiksel shooter yapım Ghost Recon: Wildlands'ın kapalı betası 3 Şubat tarihinde başlayacak ve 6 Şubat tarihine kadar devam edecek. Ön yükleme aşaması ise 1 Şubat'ta başlayacak. Kapalı beta PC, PlayStation 4 ve Xbox One'da aynı anda gerçekleştirilecek. Eğer kapalı beta aşamasında yerini alabilirseniz, bulunduğunuz platformda kapalı betaya katılan diğer arkadaşlarınızla aynı anda oynayabileceksiniz.

Kapalı beta boyunca oyuncular yakın gelecekteki Bolivya'ya gidecek ve dağlık bir alan olan Itacua bölgesini keşfedecek. Ghost rolünde diğer oyuncular ile birlikte çalışarak Santa Blance uyuşturucu örgütünün üyelerini yok etmeye ve bu örgütü çökertmeye çalışacaklar. Oyunun full sürümünde olduğu gibi Kapalı betada oyuncular tam içeriğe sahip olacak ve dört kişilik ya da tek kişilik modları oynayabilecek.

(Eğer oyunun betasında bulunmak istiyorsanız halen daha başvurularınızı buradan gerçekleştirebilirsiniz.)

Ayrıca oyunu ön sipariş ile satın alanların ne gibi bonuslara sahip olacağı belli değildi. Bugün o konu ile ilgili de bir açıklama geldi. Eğer Ghost Recon: Wildlands'ı ön sipariş yoluyla satın alırsanız "The Peruvian Connection" görevini oynayabileceksiniz. Bu görevin tanıtım videosunu ise hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.