Ghost Recon: Wildlands’ın İlk DLC’si!

Ghost Recon: Wildlands’ın İlk DLC’si!

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands için ilk özel ek paketi önümüzdeki hafta, oyunun season pass'ını alanlar için erişilebilir hale gelecek; 2 hafta sonrada herkes için satın alınabilir olacak.

Narco Road isimli güncelleme paketi, season pass için 18 Nisan günü, diğerleri için ise 25 Nisan günü 15$'dan satışa sunulacak. Tarihler ve ücretler tüm platformlar için aynı olacak.

Oyuncular, Narco Road paketinde 3 uyuşturucu kaçakçısı grubunun kökünü kazımak için harekete geçer ve gizemli liderleri "El Invisible"yi yıkmaya çalışırlar.

DLC'de 15 hikaye, 4 yeni yan görev ve yarış "challenge"leri bulunmaktadır. Aynı zamanda bu DLC paketi, 9 yeni silah, 4 yeni kıyafet ve 4 yeni aracı kapsamaktadır.

Ubisoft aynı zamanda yaptığı açıklamada PS4 ve Xbox One için 12 Nisan günü yeni bir güncelleme geleceğini duyurdu; aynı güncelleme PC platformu için Cuma(14 Nisan) günü gelecek. Ubisoft, bu güncellemeyle haftalık solo, co-op ve topluluk "challenge"lerini her çarşamba günü yenileyeceğini duyurdu. Bu" challenge"ler 6 haftalık bir sezondan oluşacak; ilk haftadaki paketin adı "The Rise and Fall of Unidad" olacak.

Season Pass'ın trailer'ine aşağıdan ulaşabilirsiniz.