Ghost Recon: Wildlands'in Açık Betası Yakında Başlayacak!

Ghost Recon: Wildlands'in Açık Betası Yakında Başlayacak!

Tom Clancy’s yapımları arasına katılacak olan Ghost Recon: Wildlands’in açık ve kapalı beta süreçlerinin olacağı açıklandı. Ubisoft’un CEO’su Yves Guillemot’un yaptığı açıklamada açık betanın önümüzdeki çeyrekte olacağı belirtildi.

CEO’nun önümüzdeki çeyrek diyerek belirttiği tarih aralığı net olarak bilinmiyor, ancak Ubisoft’un önceden yapmış olduğu açıklamalarda kullandığı terminoloji ve oyunun 7 Mart 2017 tarihinde çıkacağı göz önünde alınacak olursa önümüzdeki çeyrekten kastın 2017’nin başı gibi olduğu söylenebilir.

Guillemot ayrıca, açık betayı takiben oyunun kapalı betasının da yapılacağını belirtti. Oyunun çıkış tarihinden önce yapılan bu aşamaların, oyunun oyuncular tarafından daha iyi kavranmasına yardımcı olduğunu belirten Guillemot; geçen sene çıkardığımız, aynı kulvarda sayılabilecek, The Division’la kıyaslarsak bu oyun devrim niteliğinde olabilir diye ekledi.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlans; 7 Mart 2017 tarihinde, PC, Playstation 4 ve Xbox One platformları için çıkış yapacak.