Geçtiğimiz Haftanın En Çok Satan Oyunları Belli Oldu

Geçtiğimiz Haftanın En Çok Satan Oyunları Belli Oldu

Son zamanların en çok beklenilen yapımlarından birisi olan Dishonored 2, çıkışıyla birlikte başarılı inceleme puanları almış olsa da satışlarda beklenilen başarıyı gösterememiş. Öyle ki bugün Birleşik Krallık satışlarının oluşturduğu geçtiğimiz haftanın en çok satan oyunları listesinde Dishonored 2 kendine pekte iyi yer edinememiş gibi görünüyor.

Listenin ilk sırası bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Tanıtım sürecinde özellikle tanıtım fragmanlarında aldığı dislikelar ile oyun gündemine bomba gibi düşen Call of Duty: Infinite Warfare, satışlardaki başarısıyla gerekli yanıtı vermiş gibi görünüyor. Geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi bu hafta da zirveyi kimselere bırakmayan yapımı ise FIFA 17 takip ediyor. Battlefield 1 ise liderliği ele geçirmek bir yana, 2.sırayı da kaybederek 3.sıradan geçtiğimiz haftayı tamamlamış durumda. Ayrıca beklenilen satışları gerçekleştiremeyen Dishonored 2 ile ilgili bir istatistik bulunuyor. Gelen verilere göre Dishonored 2, ilk oyuna nazaran ilk haftasında %40 daha az satış gerçekleştirmiş.

Tekrardan listenin sadece Birleşik Krallık satışlarını içerdiğini hatırlatalım. Listenin tamamına hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

  1. Call of Duty: Infinite Warfare
  2. FIFA 17
  3. Battlefield 1
  4. Dishonored 2
  5. The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
  6. Forza Horizon 3
  7. Overwatch
  8. Titanfall 2
  9. Lego Dimensions
  10. Star Wars: Battlefront
  11. Gears of War 4
  12. Football Manager 2017
  13. Minecraft: Xbox Edition
  14. Rise of the Tomb Raider: 20th Year Edition
  15. Grand Theft Auto V
  16. WWE 2K17
  17. Rocket League
  18. Mafia III
  19. Skylanders Imaginators
  20. Tom Clancy's: The Division