Gears of War’un yapımcısından yeni FPS oyunu: LawBreakers!

Gears of War’un yapımcısından yeni FPS oyunu: LawBreakers!

Gears of War serisini oyun dünyasına kazandıran isim Cliff Bleszinski'nin FPS türündeki tamamen ücretsiz yeni oyunu LawBreakers duyuruldu.

Gears of War oyununun yaratıcısı Cliff Bleszinski tarafından kurulan Boss Key Productions stüdyosunun ilk oyunu belli oldu. Daha önceden Project Bluestreak adıyla anılan, resmi adı LawBreakers olarak belirlenen bu oyun, bilim kurgu ve FPS türünü bir araya getiren bir yapım olarak karşımıza çıkıyor.

Günümüzde birçok stüdyo bu tarz bir oyunun geliştirilmesi üzerinde çalışıyor. Team Fortress serisi bu türün en güzel örneklerinden biri diyebiliriz. Bu pastadan pay almak isteyen Cliff Bleszinski, LawBreakers ile FPS türüne sağlam bir giriş yapacağa benziyor. Hali hazırda Blizzard tarafından geliştirilmekte olan Overwatch oyununa yakından benzerlik gösteren LawBreakers, bakalım rakibi ile nasıl bir çekişme içinde olacak.

Unreal Engine 4 oyun motorundan gücünü alacak olan bu yapım, oyunculara oldukça güzel grafikler sunuyor. Akıcı ve dinamik bir oynanış yapısı olan LawBreakers, şimdilik sadece PC platformu için geliştiriliyor. 2016 yılında çıkış yapması planlanan bu oyun çıkış yaptığında tamamen ücretsiz olacak. Adını sıkça ücretsiz oyunlarının yayımcılığını yaparken duyduğumuz Nexon, bu oyunun da yayımcılığını üstleniyor.

{{unknown}}