"Galaksinin Koruyucuları: Telltale Serisi" Geliyor!

"Galaksinin Koruyucuları: Telltale Serisi" Geliyor!

Galaksinin Koruyucuları, önümüzdeki ay vizyona girecek devam filmi “Guardians of the Galaxy Vol. 2” ve Telltale serisiyle aramıza dönüyor.

Zaman içinde piyasaya sürülecek 5 bölümden ilki, 17 Mart’ta gerçekleştirilecek interaktif oturumda tanıtılacak. Bu oturumda izleyiciler akıllı telefonlarıyla oyunun gidişatını belirleme şansına sahip olacak. Oyunun ilk bölümü, baharda PC, konsol ve mobil cihazlarda piyasaya sürülecek. Bunun yanında serinin yayınlanacak her bölümüne erişim sağlayabileceğiniz "season-pass"lar da raflardaki yerini alacak.

Oyunun konusu, serinin başlangıç filminde de ele alınan, esrarengiz güç ve kahramanlarımızın bu güce sahip olma çabası etrafında şekillenecek. Oyun ile filmdeki gidişatın birebir örtüşmeyeceğini söylemeliyiz. Üzülerek oyundaki seslendirmelerin filmdeki seslendirmenler tarafından yapılmayacağını da ekleyelim.

Starlord’un vazgeçemediği kaset çalarının uzayda süzüldüğü, oyunun ilk fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. Bu arada merak edenler için videoda çalan tatlı şarkı King Harvest - Dancing in the Moonlight.