For Honor'ın Season Pass İçerikleri Sızdırıldı

For Honor'ın Season Pass İçerikleri Sızdırıldı

Bu yılın en iddialı yapımlarından birisi olan For Honor'un çıkışına az bir süre kalmışken, oyunun Season Pass içerikleri sızdırıldı.

Aslında son zamanlarda sızıntılara fazlasıyla alıştık. Neredeyse bütün hit yapımlarından sızıntılarla karşılaşmaktayız. Bunlardan birisi de önümüzdeki ay çıkışını gerçekleştirecek olan For Honor oldu. İşin ilginç yanı ise oyunun Season Pass içeriği bizzat Ubisoft tarafından sızdırıldı. Bu sızıntının Ubisoft tarafından yapılmasının bilerek mi yoksa kaza ile mi yapıldığı bilinmiyor fakat şu bir gerçek ki, artık oyunun Season Pass içeriklerini biliyoruz. Gelen sızıntıdan gördüğümüz bilgilere göre oyunun 3 farklı özel sürümü piyasaya sürülecek. Gold, Deluxe ve Standard olarak 3 farklı şekilde ön siparişe açılacak olan For Honor'un Standard sürümü sadece oyunu barındıracak. Deluxe sürümünde ise oyunun yanı sıra üç adet birbirinden farklı miğfer, özel bir infaz duman efekti, Deluxe Edition'a özel bir amblem ve 7 günlük şampiyon statüsünü içerecek. Gold sürümü ise bu paketlerin en iyisi ve en kapsamlısı olacak. Deluxe sürümündekileri de içerisinde barındıran bu paket ek olarak 6 yeni savaşçı, oyuna gelecek içeriklere erken erişim imkanı, 12 savaşçının tamamı için özel olarak hazırlanan Sunbeam Emote, silahları geliştirmeye yarayan 3 Scavenger sandığı, özel bir adet amblem ve 30 günlük şampiyon statüsünü içeriyor. Oyunun Gold sürümü PlayStation 4 için 329 TL iken, Xbox One için 358,50 TL, Steam platformunda ise indirimli bir şekilde 279,99 TL'lik fiyat etiketi ile satılıyor.

14 Şubat 2017 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirecek For Honor'un Season Pass içeriklerinin sızdırıldığı görselleri aşağıdan inceleyebilirsiniz.

For Honor

For Honor