For Honor'ın Kapalı Beta Detayları Açıklandı

For Honor'ın Kapalı Beta Detayları Açıklandı

Ubisoft'un merakla beklenilen yapımlarından birisi olan For Honor'ın geçtiğimiz hafta Season Pass içerikleri sızdırılmıştı. Bugünse oyunun kapalı beta detayları açıklandı.

26-29 Ocak tarihleri arasında kapalı betası gerçekleştirilecek olan For Honor'ın bu kapalı beta sürecinde oyunculara hangi haritaları veya modları sunacağı ve deneyimleme şansı vereceği açıklanmamıştı. Bugünse Ubisoft cephesinden bu detaylar paylaşıldı. Buna göre kapalı beta testi boyunca oyuncular toplamda 3 farklı kültürden 12 adet farklı kahramanı deneyimleme şansına erişecek. Şövalyeler, Vikingler ve Samuraylar olarak 3'e ayrılan bu kültürlerin her birinden 4 adet kahramanla oynanabilecek. Ayrıca bu kahramanların kendine has silahları, zırh stilleri ve yetenekleri de kapalı beta testi boyunca denenebilecek. Kapalı beta sürecinde oynanabilecek olan modlar ise 4v4 Dominon, 2v2 Brawl ve 1v1 Duello olarak belirlenmiş. Bu 3 mod için oynanabilecek harita sayısı ise toplamda 6 olacak. İçerik bakımından oldukça zengin olan bu kapalı beta boyunca bakalım For Honor oyuncular tarafından beğenilecek mi?

Son olarak, kapalı beta detaylarının yanı sıra kapalı beta boyunca kullanılacak olan 2 kahramanda 2 yeni video yayınlandı. Şövalyelerden The Lawbringer, Vikinglerden The Valkyrie'nin tanıtıldığı bu 2 yeni videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.