For Honor'ın GTX 1080 Performansı Oldukça Etkileyici Gözüküyor

For Honor'ın GTX 1080 Performansı Oldukça Etkileyici Gözüküyor

Ubisoft'un geliştiriciliğini ve yayıncılığını üstlendiği, bir süredir merakla beklenen For Honor'ın GTX 1080 ekran kartı ile alınan performansı 4K kalitesinde gözler önüne serildi.

For Honor'ın kapalı beta süreci halen daha devam ediyor. Oyuncular tarafından fazlasıyla ilgi gören bu kapalı beta sürecinde oyundan bazı test videoları paylaşılıyor. Bugünse bu testler arasında en merak ettiklerimizden bir tanesi paylaşıldı. Oyunun GTX 1080 ekran kartında nasıl bir performans verdiğini ve 4K kalitede nasıl bir grafiğe sahip olduğunu gözler önüne seren yeni bir oynanış videosu yayınlandı.

Tarihin birbirleriyle yüzleşen en ikonik savaşçıları olarak savaş meydanlarının kanlı vahşetine tanık olacağımız For Honor’da Çevik Chosen, vahşi Warborn ya da Lejyon’ların cesur şövalyeleri arasında seçim yapacak, toprak elde etmek ve zafer kazanmak için savaşacağız. Yaklaşık 2 hafta sonra çıkışını gerçekleştirecek olan For Honor'ın GTX 1080 ile test edildiği bu yeni video Rob Cram isimli bir Youtuber tarafından paylaşıldı. Şuanda piyasanın en güçlü kartı olarak lanse edilen GTX 1080'de 4K çözünürlükte For Honor gerçekten oldukça başarılı bir grafik sunuyor. Tam bir görsel şölen diyebileceğimiz bu oynanış videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.