For Honor'ın Açık Beta Tarihi Sızdırıldı

For Honor'ın Açık Beta Tarihi Sızdırıldı

Ubisoft'un geliştiriciliğini ve yayıncılığını üstlendiği For Honor'ın açık beta tarihleri bugün yapılan bir sızıntı sonrası belli oldu.

Bildiğiniz üzere 26-29 Ocak tarihleri arasında For Honor için kapalı beta gerçekleştirilmişti. Yakın zamanda da açık betası beklenen yapımın açık beta tarihleri ise bugün itibari ile sızdırıldı. Kapalı beta tarihlerinin bitişi ile birlikte oyunun çıkış tarihi olan 14 Şubat'ı beklemeye koyulan oyuncular için bu açık beta oldukça değerli olacak. Yine PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında gerçekleştirilecek olan bu açık betanın tarihleri, Ubisoft'ın Twitch Prime üyelerine gönderdiği mailde belirtilmiş. Daha sonra Twitch Prime üyelerinden birisinin sızıntısı sonucu For Honor'ın açık beta tarihlerini öğrenmiş olduk.

Bahsi geçen bu mail ilk başta NeoGAF'ta ortaya çıksa da daha sonra bütün forumlara yayıldı. Buna göre For Honor'ın açık betası 9-12 Şubat arasında gerçekleştirilecek. Ubisoft tarafından resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, Twitch Prime üyelerinden gelen bilgi bu şekilde. Ayrıca oyunun açık beta sürecinde Twitch Prime üyeleri 10 günlük şampiyon statüsü, oyun içerisinde kullanılabilir benzersiz simgeler, tecrübe arttırıcı gibi içeriklere sahip olacaklar.