For Honor'da senaryo modu bulunacak

For Honor'da senaryo modu bulunacak

İlk defa E3 2015'de karşımıza çıkan ve oyuncuları kendine çekmeyi başaran For Honor için yeni gelişmeler var. Merak edilen tek kişilik senaryo modu onaylandı.

Oyunda bulunacak olan Samuray, Viking ve Şövalye sınıfları ile amansız mücadelelere gireceğimiz For Honor için söylenen sözler yerine getiriliyor. Daha önce E3 2015'de For Honor'da senaryo modunun olacağı belirtilmişti. For Honor'un yapımcıları arasında bulunan Stephane Cardin bu konuda yeni açıklamalarda bulundu.

Yaptığı açıklamada Cardin, oyunda tek kişilik oyuncu modunun da bulunacağının altını çizdi. Cardin, biz bunu zaten E3 2015'de belirtmiştik ve sözümüzün arkasında durarak Gor Hodor'a senaryo modunuda dahil ediyoruz şeklinde konuştu. Ayrıca Cardin, tek oyuncu modunun olmamasını bir eksik olarak görüyor. Çoğu oyun gibi For Honor'un senaryo modu ile ilgili videosunun yakın zamanda yayınlanacağı belirtildi.

Ubisoft'un 2016 yılı içerisinde PC, Playstation 4 ve Xbox One için çıkarmayı planladığı For Honor, içerik olarak gerçekçi bir oyun olacak. Oyunda büyüler veya fantastik ögeler bulunmayacak ve tamamen bir orta çağ savaş oyunu olacak.