Football Manager 2021 Fiyatı ve Desteklenecek Platformlar

Football Manager 2021 Fiyatı ve Desteklenecek Platformlar

Football Manager 2020 oyunu yılın son çeyreğine girdiğimizde Epic Games tarafından sürpriz bir şekilde ücretsiz hale getirildi. Oyunun ücretsiz sürümünün sunulması, Football Manager 2020 oyuncu sayısının tavan yapmasını sağladı. Epic Games'in bu atağıyla beraber aynı zamanda Football Manager 2021 oyunu için de yeşil ışık yakıldı.

Bir nevi yeni oyun için yeni bir pr çalışması yapılmış oldu çünkü ücretsiz oyunun duyurulmasının üzerinden çok kısa bir süre geçmişken Football Manager 2021 için açıklamalar ardı ardına geldi. Biz de sizler için hem yeni oyunun çıkış tarihini hem de fiyatını bir araya getirdik.

İlginizi Çekebilir: Xbox Series X SSD Kapasitesi Konusunda Gerçek Ortaya Çıktı

Football Manager 2021 Ne Zaman Çıkacak?

Futbol menajerlik oyununun devam serisi olması açısından önemli olan yeni yapım, Kasım ayıyla beraber oyuncularla buluşacak.

Açıklamalara göre oyunun çıkış tarihi 24 Kasım olacak. Kasım ayında yapım PC için çıkış yapacak ve hem Steam üzerinden satılacak hem de Epic Games üzerinden satılacak. İki platformda da PC sürümü yayınlanacak olmasına karşın fiyatlar farklı olacak.

Steam sürümünün 224 TL olacağı açıklandı ve aynı oyunun Epic Games üzerinden kampanyalı bir şekilde yani 197 TL satış fiyatı ile satışa çıkacağı söylendi.

[embed]

Şimdi bu fiyatlar ve oyunun PC için çıkış yapacağı tarih tabii ki önemli ama bu sefer yapımın bir de sürprizi olacak. Yeni oyun Xbox serisi oyun konsollarına da geri dönecek. Oyunun Xbox serisi oyun konsollarına geri dönmesi demek 13 yıl sonra yeniden konsollarda yer alacak demek.

Sony oyun konsollarına çıkması beklenmeyen oyun hem Xbox One X hem de Xbox Series X serisi hem de Series S modellerinde desteklenecek. Fakat bu sürümün ne zaman çıkacağı konusunda resmi tarih söylenmedi. Sadece bu sürümün Aralık ayında geleceği belirtildi.