Final Fantasy 14 İçin Yeni Bir Genişleme Paketi Duyuruldu

Final Fantasy 14 İçin Yeni Bir Genişleme Paketi Duyuruldu

Square Enix'in geliştiriciliğini ve yayıncılığını üstlendiği Final Fantasy 14 için bugün yapılan bir duyuruyla yeni bir genişleme paketi geleceği açıklandı.

Kendi benzersiz hikayelerimizi yaratabildiğimiz ve dünyanın her yerindeki bir çok oyuncu ile birlikte Eorzea krallığının ihtişamına kapıldığımız Final Fantasy 14 için yeni bir genişleme paketi dün düzenlenen Las Vegas'taki Final Fantasy 14 Fan Etkinliğinde gösterildi. Kalabalık bir etkinliğe ev sahipliği yapan Final Fantasy'nin bu etkinliği boş geçmeyeceği önceki günlerde dolaşan dedikodulardan birisiydi. Square Enix'te dolu dolu bir genişleme paketini oyunculara sunacağını duyurarak etkinliğe gelenleri sevindirmeyi başardı.

Stormblood ismiyle çıkışını gerçekleştirecek olan yeni genişleme paketi oyuna bir çok içeriği ekliyor. Yeni ekipmanlar, yeni mekanlar ve yeni haritaları içerisinde barındıran genişleme paketi bir adet yeni görevi de oyunculara sunuyor. PlayStation 3 için gelen son genişleme paketi olduğunu belirten geliştirici ekip, eğer oyuna ve bu genişleme paketine sahiplerse Final Fantasy 14'ü ücretsiz bir şekilde PlayStation 4 oyunu olarak yükseltmeye sahip olduklarını da belirtti.

Final Fantasy serisinin en çok satan oyunu olan Final Fantasy 14'ün son genişleme paketi niteliğinde Stormblood'un tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. Teaser Trailer olmasına rağmen 2 dakika uzunluğundaki bu video Final Fantasy hayranlarını heyecanlandırmaya yetecek cinsten. Genişleme paketinin çıkış tarihi ise şimdilik belli değil fakat önümüzdeki ay çıkışını gerçekleştirecek olan Final Fantasy 15'ten önce piyasaya sürülmesi bekleniyor.