FIFA 18, Nintendo Switch'e Gelecek!

FIFA 18, Nintendo Switch'e Gelecek!

EA'nin geliştiriciliğini ve yayıncılığını üstlendiği FIFA serisinin önümüzdeki yeni oyunu FIFA 18'in, Nintendo'nun yeni konsolu Switch'e geleceği resmi olarak duyuruldu.

Daha öncelerde, Nintendo'nun Switch isimli yeni konsolu için gerçekleştirdiği konferansa katılan EA; Switch için FIFA oyunu geliştireceklerini açıklamıştı. Ayrı bir yapım olarak mı yoksa aynı isimle mi geleceği ise bilinmiyordu. Bugünse beklenen açıklama yapıldı. Buna göre FIFA 18, Switch içinde geliştirilecek.

Gamereactor tarafından yapılan röportajda kendisine yöneltilen soruları cevaplayan EA yetkililerinden Peter Moore, FIFA 18'in Switch sürümünün PC, PlayStation 4 ve Xbox One sürümleriyle yakın bir zamanda çıkış yapacağını açıkladı. Ayrıca oyunun Switch sürümünün sadece bir uyarlama olmayacağına değindi. Yani bu da demek oluyor ki EA, Switch'in imkanlarından fazlasıyla yararlanarak Switch için sıfırdan bir oyun geliştirecek. Peter Moore bu bilgiler dışında başka bir bilgi vermese de oyunun Switch için ayrı bir şekilde geliştirileceği aynı zamanda ne kadar başarılı olabileceğinin de bir göstergesi.