Far Cry Primal’de Multiplayer modu olmayacak

Far Cry Primal’de Multiplayer modu olmayacak

Senaryo moduna odaklanıp multiplayerdan vazgeçen oyunlar arasına bir yenisi daha eklendi, bakalım Far Cry Primal'de neden multiplayer oyuncu modu bulunmayacak.

Daha öncede dediğimiz gibi yeni çıkacak AAA oyunların bir çoğu artık senaryoya daha çok odaklanıyor ve bu durum bizce oldukça iyi, her oyunun çoklu oyuncu modu iyi olmuyor yada çok fazla oynanmıyor.

Yeni gelen haberler ile birlikte Ubisoft’un PC, Xbox One ve Playstation 4 için önümüzdeki ay çıkaracağı Far Cry Primal'de de Multiplayer oyuncu modunun olmayacağı ortaya çıktı. Ubisoft Topluluk Yöneticisi Jason Paradise tarafından Steam topluluk sayfasında yapılan açıklamalarda Paradise, Ubisoft'un Far Cry Primal için uygun gördüğü düşüncelerini oyunculara aktardı.

Paradise yaptığı açıklamada oyunda hiç bir çoklu oyuncu modunun ve yerel eşli oyuncu modunun bulunmayacağını belirtti ve sebebini açıkladı. Paradise'a göre, Ubisoft yeni oyununda oyuncuları Taş Devri ile tanıştırmak istiyor, ancak bunu başarılı bir şekilde yapabilmek için oyunun tek kişilik oynanışa yani senaryoya odaklanması gerektiğini düşünüyor. İşte bu yüzden Far Cry Primal'de sadece senaryo modu olacak. Biz bunu doğru düşünülmüş bir karar olarak görüyoruz, peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz, bizimle paylaşın.