Fallout: New Vegas’a çok oyuncu modu mu geliyor?

Fallout: New Vegas’a çok oyuncu modu mu geliyor?

Fallout 4 için mod içerikleri bir bir gelmeye devam ediyor. Üstelik bu tür mod içerik özelliklerin gelmeye başlaması ile birlikte heyecan üst safhalara da yavaştan tırmanmaya başlıyor. Fallout için uzman bir ekip 7/24 saat tüm çalışmalarını aktif bir şekilde yürüterek bir an önce New Vegas için Multiplayer özelliğini devreye sokmaya çalışıyor. Her ne kadar uzman ekipler tarafından çalışmalarla birlikte fonksiyonel olmasa bile en azından çalışabilir özelliğe bir an önce gelmiş olması da insanların fazlası ile heyecanlanmasına neden oldu. Geliştirme kısmı her ne kadar eğlenceli olacak gibi gözükse de bir takım zorluklarda beraberinde ortaya çıkmaya başlayacak diyebiliriz. Üstelik modları keyif alabilir bir hale dönüştürebilmek adına ise online mekanik yani modlarında yedirilmesi gerekiyor.

Eğer ki tüm çalışma bittiğinde ve mod en iyi şekilde geliştirildiğinde ise bu sefer herkesin kullanıma açılacağını da söyleyebiliriz. Günlük yaşantımız içerisinde ayrı bir yeri olarak bilinen Fallout 4 PC platformu içinde insanların sabırsızlıkla beklemeye başladığını ve bir yandan da mod içeriklerinin heyecanla beklediğini söylemek isteriz. Fallout New Vegas cephesi ile ilgili olarak hızlı çalışma ve yenilikçi gelişmelerde tüm oyun tutkunlarının daha çok sabırsızlanmasına neden oluyor. Eğer bilgisayarınız da New Vegas var ise oyun modları ile ilgili olarak tüm gelişimlerini gönül rahatlığı ile takip etmeye başlayabilirsiniz. Geliştirme kısmı son derece keyifli olan bu oyunu artık sizlerde dilediğinizce oynamaya başlayacaksınız.

Fakat online platform aracılığı ile pek çok oyun severin doğal olarak merak etmiş olduğu temel ayrıntılardan birisi de New vegas için multi player modunun gelip gelmeyeceğiydi. Yapılan açıklama ile birlikte Fallout sevdalıları tarafından yapılan yoğun bir çalışma sonrasında ise New Vegas’a Multi Player Modu yolda olduğunu söyleyebiliriz. Modu kısa zaman içerisinde çalışabilir hale gelmeye başlayacaktır. Geliştirilmeye çalışılan yeni mod kısa bir süre sonra daha da fark edilebilir hale gelmeye başlayacak. Aynı zamanda fallout New Vegas mod takiplerinizi de bilgisayarınız da oyununuz var ise yapabileceksiniz.