Fallout 4'e yeni DLC'ler gelecek

Fallout 4'e yeni DLC'ler gelecek

Çıktığı günden bu yana bir çok DLC ile zenginleştirilen Fallout 4'ün içeriği zenginleşmeye devam edecek. Daha önce oyuna Automatron, Wasteland Workshop ve Far Harbor isminde üç DLC gelmişti. E3 2016'da konuşan Todd Howard, Fallout 4 için 3 yeni DLC daha duyurdu. Fallout ile işlerinin henüz bitmediğini belirten Howard, Fallout 4'e ikisi küçük biri büyük inşa odaklı üç DLC'daha katmaya hazırlandıklarını söyledi ve Contraptions Workshop'un ilk içerik olacağını belirtti.

Todd HowardWasteland Workshop DLC'si gibi crafting üzerine kurulu olan Contraptions Workshop DLC'si ile inşa ettiğimiz bölgelerde elektronik mekanizmalar yapmamızı ve Incredible Machines’teki gibi ilginç icatlar yapmanıza olanak tanıyor. Contraptions Workshop önümüzdeki hafta içerisinde PC, Playstation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak.

fallout 4 vault-tec workshop

Oyuna dahil edilecek ikinci DLC ise hiç şüphesiz Fallout 4 oyuncularının en seveceği DLC olacak gibi dönüyor. İkinci DLC'nin adı Vault-Tec Workshop ve bu DLC ile kendi Vault'umuzu yapabileceğiz. Yaptığımız Vault'u sıfırdan kurabileceğiz ve geliştirebileceğiz. Vault-Tec Workshop tahminen temmuz ayı içerisinde yada Ağustos ayının ilk yarımından önce PC, Playstation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak.

Fallout 4 Nuke Cola

Son DLC ise Nuka World ismi ile karşımıza çıkacak. Büyük ihtimal ile Fallout 4'ün son DLC'si olacak olan Nuka World en kapsamlı DLC olacak. Henüz Nuka World ile ilgili fazla bilgi yok ancak videonun 2:04'üncü saniyesinde görüldüğü kadarı ile bir eğlence parkı olabilir. Nuka Word tahminen ağustos ayı içerisinde yada Eylül ayının ilk yarımından önce PC, Playstation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak. Detaylar geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Takipte kalın.