En Popüler Araba Yarışı Oyunları

En Popüler Araba Yarışı Oyunları

Araba yarışı oyunları oyun seven kişilerin en fazla tercih ettiği oyunlar arasında yer alıyor. Araba yarışı kategorisinde yer alan oyunları her yıl milyonlarca oyuncu dünyanın dört bir yanından oynamaya devam ediyor. Hız tutkunları ve yarış seven kişiler için ideal olan araba yarışı oyunları kendi içerisinde de farklı kategorilere ayrılıyor.

En Çok Sevilen Araba Yarışı Oyunları

GTA gibi araba yarışının biraz daha geri planda kaldığı ve aksiyon öğelerinin eklendiği oyunlar olabildiği gibi aynı zamanda Live for Speed gibi tamamen araba yarışı üzerine kurulu ve simülasyon türünde geliştirilen oyunlar da tasarlanabiliyor.

Bunun dışında tamamen yarış ve hız odaklı olan heyecanlı araba yarışı oyunları da hala geliştiriliyor. Herkesin kendi zevkine göre seçim yapabileceği ve sıkılmadan oynayabileceği bir oyun bulabileceği araba yarışı kategorisinde bu yıl en fazla dikkat çeken oyunlar arasında GTA ve GTA Türk yaması bulunuyor.

Oyunu Türkçe dil ile oynayabilmenizi sağlayabilen GTA Türk yaması sayesinde görevleri daha iyi anlayabilir ve oyunun hikayesini öğrenerek oynamaya sizler de başlayabilirsiniz.

Live for Speed

Lfs hız tutkunlarının en çok tercih ettiği araba yarışı oyunları sıralamasında 1. sırada. Önceki yıllarda Need for Speed oyunu ne kadar popüler ise artık onun yerini Live for Speed almıştır. Değişen teknolojik alt yapılara uyum sağlayan ve kullanıcılarına modifiye yapma ikmanı sunan LFS bu anlamda tercih sebebidir. Kullandığınız araçların korna sesine kadar varan hemen hemen tüm özelliklerini kişiselleştirebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra Tofaş Şahin ve Doğan yamaları oldukça revaçta.

Grand Theft Auto

Yılların eskitemediği bir başka araba yarışı oyunu da GTA ve serileridir. Şehirde başıboş davranabilme ve araba çalma gibi yasa dışı faaliyetlere izin veren bu oyun yine pek çok kişi tarafından oynanmaktadır. Geçmişi yıllar öncesine dayanan GTA, 3 yılda bir yeni serisini çıkararak kendisini güncel tutmaktadır.

Need for Speed

Her ne kadar eski yıllardaki konumunda olmasa da NFS yine bu listeye dahil edeceğimiz araba yarışı oyunlarındandır. İçerisinde bir çok marka ve modelin lisansını almış bu oyunda, yüksek grafik özellikleri sayesinde ve her yıl yeni bir sürümünün çıkma sebebiyle bu oyun da araba yarışı için tercih ediliyor.