En İyi PS4 Oyunları

En İyi PS4 Oyunları

Dünyada ve ülkemizde en çok tercih edilen oyun konsolları içerisinde hiç şüphesiz ilk sıralarda yer alan PlayStation 4, birbirinden farklı pek çok oyuna ev sahipliği yapması ile bilinmektedir. Her geçen gün kendini geliştiren ve aldığı güncellemeler ile oyuncularını bir hayli memnun eden PlayStation serisinin gözbebeği konsolu PlayStation 4, tüm dünyada popüler olmuş birçok oyunu oyun severlere sorunsuz şekilde sağlayabilmektedir. Buna göre siz de PlayStation 4’te oynamak için iyi bir oyun arayışına girdiyseniz ve en iyi PS 4 oyunları nelerdir diye merak ediyorsanız gelin size PlayStation 4 oyun konsolunun en popüler 10 oyununu biraz daha yakından tanıtalım.

En İyi PS4 Oyunları

En iyi PS4 oyunları listesinde birbirinden kaliteli ve aksiyon dolu pek çok konsol oyunu yer alıyor. Her biri kendi içerisinde son derece heyecanlı hikayeler barındıran bu oyunlar, yüksek grafik kaliteleri ve benzersiz oynanabilirlikleri ile de dikkat çekiyor. İşte karşınızda en iyi 10 PS4 oyunu!

  • Days Gone
  • Horizon Zero Dawn
  • Beyond Two Souls
  • Uncharted: Bir Hırsızın Sonu
  • KILLZONE™ SHADOW FALL
  • Red Dead Redemption
  • Detroit Become Human
  • Marvel’s Spider Man
  • The Last of Us Part 2
  • God of War

Days Gone

En İyi PS4 Oyunları Days Gone

Sony Interactive Entertainment Europe tarafından geliştirilen Days Gone, en iyi 10 PS 4 oyunu listesinde ilk sıralarda yer alıyor. 26 Nisan 2019 tarihinde ilk çıkışını gerçekleştiren oyun, aksiyon türünde hazırlanmış ve ganimet avcısı Deacon St. John karakterinin başından geçenleri konu ediniyor. Ölümcül bir salgının yerle bir ettiği kurtlar sofrasında hayatta kalmaya çalışacağınız oyunda, sadık bir motor ile bozulmuş yollarda çeşitli tehlikeler ile yüzleşirken bir yandan da son derece tehlikeli insanlar ile mücadele etmeniz gerekiyor. Vahşi açık dünya teması ile oldukça beğenilen oyun, silahların ve yeteneklerin özelleştirilmesine izin vermesi ile de oyun severlere zengin oyun içi özellikler sunuyor.

Horizon Zero Dawn

En İyi PS4 Oyunları Horizon Zero Dawn

6 Aralık 2017 tarihinde piyasaya çıkarılan Horizon Zero Dawn, en iyi PS4 oyunları listesinde bulunuyor. Aksiyon ve RPG türünde geliştirilen oyun oldukça ölümcül makinelerin yönetimini ele geçirdiği sırlarla dolu bir dünyayı ortaya çıkarmak için benzersiz bir maceraya atılan Nora’nın öyküsünü konu ediniyor. Kabilesinden dışlanan ve bu nedenle geçmişini ortaya çıkarmak adına büyük savaşlara giren genç avcı Nora’nın kendi kaderini yazmak için çıktığı yolda ona eşlik ettiğiniz oyunda, çeşitli tehlikelerle dolu yabani hayatta ayakta kalma mücadeleleri vererek hem makinelere hem de düşman kabilelere karşı amansız mücadelelere giriyorsunuz. Çok sayıda ödülün de sahibi olan oyunda, taktiksel saldırılar gerçekleştirerek hayatta kalan kişi olmaya çabalıyorsunuz.

Beyond Two Souls

En İyi PS4 Oyunları Beyond Two Souls

Aksiyon ve macera türünde geliştirilen bir oyun olan Beyond Two Souls, en iyi PS4 oyunları listesinde yer alıyor. Duygu yüklü ve bir o kadar da aksiyon dolu bir gerilim oyunu şeklinde tanımlanabilen Beyond Two Souls’da fantastik bir varlıkla bağlantılı olacak şekilde dünyaya gelen ana karakter Jodie Holmes’in hikayesine tanık olan oyuncular bir yandan da yaptıkları seçimleri ve hareketleri ile onun hikayesine yön veriyor. Hem Jodie hem de doğaüstü varlığın rolüne bürünen oyuncular, gerçek doğrunun ne olduğunu çözebilmek için ciddi anlamda psikolojik zorluklar ile mücadele etmek zorunda kalıyor.

Uncharted: Bir Hırsızın Sonu

En İyi PS4 Oyunları Uncharted: Bir Hırsızın Sonu

Her hazinenin bir bedeli olur mesajı ile piyasaya çıkarılan Uncharted: Bir Hırsızın Sonu, en iyi PS4 oyunları arasında yer almayı hak ediyor. Geçmişte bırakmaya çabaladığı son derece tehlikeli yer altı dünyasına geri çekilmeye çalışılan Nathan Drake’nin sevdiği insanları kurtarmak adına göze alabildiklerine şahit olacağınız oyunda, balta girmemiş ormanlarda, karlı tepelerde ve dinamik şehirlerde doyasıya bir maceranın içine atılıyorsunuz. Tüm dünya üzerinde destansı bir yolculuğa çıkabileceğiniz oyun ayrıca oyun içi satın alma opsiyonları ile de birçok oyuncunun beğenisini kazanmayı başarıyor.

KILLZONE™ SHADOW FALL

En İyi PS4 Oyunları KILLZONE™ SHADOW FALL

Sony’nin geliştirdiği en iyi PS4 oyunları listesinde yer alan KILLZONE™ SHADOW FALL, Shadow Marshal Lucas Kellen karakteri ve onun maceralarını konu ediniyor. Barışı sürdürmek için insanlar ve Helghast kuzenleri arasındaki ayrılığa son vermek isteyen Marshal Lucas Kellen’e eşlik edeceğiniz oyunda, bir aşamadan sonra doğru ile yanlışı ayırt etmeniz bir hayli zorlaşıyor ve ne şekil bir kahraman olacağınızı seçmek tamamen sizin inisiyatifinize kalıyor.

Red Dead Redemption 2

En İyi PS4 Oyunları Red Dead Redemption 2

TPS türü oyunlardan keyif alanlar için geliştirilen Red Dead Redemption, en iyi PS4 oyunları listesinde bulunuyor. Açık dünyada geçen ve aksiyon macera türündeki hikayesi ile sizi koltuklarınıza çivileyebilecek olan oyun, uzun saatler boyunca keyifle vakit geçirmenize imkan veriyor. 1911 yılında Vahşi Batı’da geçen hikayede, eski kanun kaçağı John Marston’un eski çete üyelerini yakalayabilmek için verdiği amansız mücadeleler konu ediliyor.

Detroit Become Human

En İyi PS4 Oyunları Detroit Become Human

Aksiyon türünde geliştirilen ve en iyi PS4 oyunları içerisinde yer alan Detroit Become Human, teknolojinin gelebildiği en son noktada insana benzeyen androidlerin ve onların aldıkları kararların dünyayı nasıl etkileyebileceğini konu ediniyor. İnsan gibi davranan birer makine olan 3 farklı android ile oynayabileceğiniz oyun, androidlerin gözünden dünyaya bambaşka bir pencere ile bakmanızı sağlıyor. Birçok yerde ahlaki ikilemlere tutulacağınız Detroit Become Human kendine has oynanış yapısı ile de tüm dikkatleri üstüne çekmeyi başarıyor.

Marvel’s Spider Man

En İyi PS4 Oyunları Marvel’s Spider Man

Marvel’den yepyeni bir Spider Man deneyimi olarak lanse edilen Marvel’s Spider Man, özel grafikleri ve yüksek görüntü kalitesi ile en iyi PS4 oyunları arasında yer almayı sonuna kadar hak ediyor. Insomniac Games ve Marvel’in güçlerini birleştirerek ortaya çıkardığı bu yeni oyun, tam anlamı ile gerçekçi bir Spider Man tecrübesi yaşamak isteyen Spider Man hayranları için ideal. New York’taki en büyük suç çeteleri ile mücadele eden deneyimli Peter Parker’in hikayesinin etrafında dönen oyunda oyuncular, milyonlarca New York vatandaşının kaderlerine yön vermeye çalışırken bir yandan da Peter Parker’in kişisel dünyasında işleri yoluna koymaya çabalıyor.

The Last of Us Part 2

En İyi PS4 Oyunları The Last of Us Part 2

Ellie’nin yaptıklarının hem duygusal hem de fiziksel açıdan oldukça yıkıcı olan etkileri ile yüzleşeceğiniz The Last of Us Part 2, özgün hikayesi ile en iyi PS4 oyunları listesinde bulunuyor. Salgının mahvettiği ABD’de geçen 5 yıldan sonra kendilerine yepyeni bir hayat kuran Ellie ve Joel, Wyoming’de hayatta kalan insanlardan meydana gelen ve günden güne gelişen bir toplulukta yaşamlarını sürdürüyor. Vahşi bir olay yüzünden yaşamları yeniden altüst olduğunda ise Ellie hem intikam almak hem de adaleti yeniden sağlamak adına aksiyon dolu bir maceraya atılıyor ve böylece The Last of Us Part 2’nin de hikayesi başlıyor.  

God of War

En İyi PS4 Oyunları God of War

En iyi PS4 oyunları listesinde son sırada yılların eskitemediği serilerden birisi olan God of War yer alıyor. 4 Ekim 2019 tarihinde çıkışını gerçekleştiren oyun, tanrılardan uzakta bir yaşam sürdüren Kratos’un oğlu Atreus ile birlikte gizemli ve tehlikelerle dolu İskandinav topraklarında çıktıkları yolculuğu konu ediniyor. Tamamen kişisel bir görevi tamamlamak için Kratos karakterini canlandıracağınız oyunda İskandinav mitolojilerinin en korkunç yaratıklarına karşı mücadele ederken bir yandan da Kratos’un yıllardır esir olmuş öfkesini kontrol altına almasına tanıklık ediyorsunuz. Hikaye anlatımı, oyun evreni tasarımı, dövüş sistemi ve karakterleri ile oynarken büyük keyif alabileceğiniz God of War’da ayrıca Atreus’a görevler atama imkanlarına da sahip olabiliyorsunuz.

Nintendo Switch ile aranız nasıl eğer en iyi 10 nintendo switch oyunu hangisi merak ediyorsanız sizi buraya alalım. Yada Sony mağazasından bu oyunlardan birini ala bilmeniz için Playstation Store sayfasına alalım hazır yaz indirimleri varken temin edebilirsiniz.