Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited Hafta Sonu Boyunca Ücretsiz!

Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited Hafta Sonu Boyunca Ücretsiz!

Zenimax Online Studios'un geliştirdiği, Bethesda'nın yayıncılığını üstlendiği Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, önümüzdeki hafta sonu boyunca ücretsiz bir şekilde oyuncuların deneyimine sunulacak.

Elder Scrolls serisinin 5.oyunu olan Skyrim'in yakaladığı başarının ardından ibresini Online'a çeviren geliştirici ekip, Elder Scrolls Online ile birlikte oyuncuları farklı bir zamana davet etmişti. Elder Scrolls Online'da zindanlarla ister yalnız ister arkadaşlarımızla ganimet peşinde koşabiliyor, istersek PvP karşılaşmalarında arkadaşlarımızla karşı karşıya gelebiliyorduk. İlk çıkışını 2014 yılında yapan yapım, her ay için ayrı ayrı üyelik ücreti istemekteydi. Daha sonra beklenen oyuncu sayısının yakalanamaması ile birlikte kaldırılan üyelik ücreti yerine sadece oyunu satın almak gerekiyordu. O karardan bu yana Steam üzerinden 86,99 TL'ye satışta olan Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, önümüzdeki hafta sonu boyunca ücretsiz olacak. Bu süreç bittiğinde eğer oyunu satın alırsanız, oluşturduğunuz kahraman ve ilerlemeniz üzerinden devam edebileceksiniz. Ayrıca oyunun hafta sonu boyunca ücretsiz olması sadece PC platformu için değil. Mac veya PlayStation 4 oyuncuları da bu hafta sonu oyuna ücretsiz olarak erişebilecek fakat işin kötü de bir tarafı var. Cuma itibari ile indirmeye açılacağını düşündüğümüz yapım için PC platformunda toplam 85 GB indirme yapmak gerekiyor. PlayStation 4 platformunda ise 73 GB olan boyut oyuncuları bir hayli zorlayacak.

Kampanyanın diğer detaylarına buradan ulaşabilir, Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited'ın tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.