Ekstrem Sporlar Yapabileceğiniz Steep'in Açık Beta Tarihi Belli Oldu!

Ekstrem Sporlar Yapabileceğiniz Steep'in Açık Beta Tarihi Belli Oldu!

Ubisoft’un Fransa şubesindeki ekibin geliştirdiği ve yine Ubisoft’un yayıncılığını üstlendiği açık dünya ekstrem spor oyunu Steep’in açık beta tarihi açıklandı.

PC, Playstation 4 ve Xbox One platformları için yapılan Steep oyunculara sadece çoklu oyuncu seçeneğini sunuyor. Alp Dağları’nda geçen ve oyunculara FPS ve TPS oynanış seçenekleri sunan Steep’te skiing, wingsuit flying, snowboarding ve paragliding sporlarını yapma imkânınız var. Arkadaşlarınızla birlikte Alp’in eteklerinde kayak yapmanın nasıl bir his olacağını merak ediyorsanız bu oyun sizin için kaçırılmayacak bir fırsat.

Kış sporlarını evinize taşıyacak olan oyun için iki aşamalı beta süreci planlanmış. 10 Kasım tarihinde başlayıp 14 Kasım tarihinde sona erecek ilk beta sürecine dâhil olmak istiyorsanız 9 Kasım tarihinde Ubisoft’un resmi internet sitesinden betaya kayıt yaptırmanız gerekiyor. 18-21 Kasım tarihleri arasında olacak ikinci beta sürecine dâhil olmak için ise ekstra bir şey yapmanız gerekmiyor. Çünkü bu süreç bütün oyuncuların katılabileceği bir süreç olacak.

PC, Playstation 4 ve Xbox One platformları için 2 Aralık tarihinde satışa sunulacak olan Steep'in açık beta için yayınlanmış olan fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.