Ziraat Bankasından Emeklilere Kredi Kampanyası Başladı, 6 Ay ertelemeli verilecek

Ziraat Bankasından Emeklilere Kredi Kampanyası Başladı, 6 Ay ertelemeli verilecek

Ziraat Bankası Emeklilere Hızlı Kredi Kampanyası Başlattı. Sizde еmеkli maaşınıza göre Ziraat Bankası üzerinden emekli kredisi alabilirsiniz. Bаnkаnın еmеklilеrе verdiği bu kredileri nasıl аlаcаğını, banka şаrtlаrının ne olduğunu yazımızda bulabilirsiniz.

Ziraat Bankası Emeklilere Hızlı Kredi Kampanyası Başlattı. Sizde emekli maaşınıza göre Ziraat Bankası üzerinden emekli kredisi alabilirsiniz. Bankanın emeklilere verdiği bu kredileri nasıl alacağını, banka şartlarının ne olduğunu yazımızda bulabilirsiniz.

Ziraat Bankası, Osmanlı döneminden beri ülkemizde hizmet veren bankalardan birisidir. Sizlerde bu bankadan kredi başvurusu yaparak, anında emekli kredisi kullanabilirsiniz. Ziraat Bankası emekli kredisi alabilmeniz için, bankanın şartlarına uygun müşteri olmanız ve bu bankadan emekli maaşı almanız gerekiyor. Banka kamu bankası olmasından dolayı, diğer tüm vatandaşların ilk kredi tercih edildiği bankalardan birisi olmaktadır. Sizlerde eğer hızlı kredi alacaksanız, 100.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli kredi kullanabilirsiniz. Şimdi sizlere bankanın başvuru aşamaları hakkında bilgiler vereceğiz.

Ziraat Bankası Emekli Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası üzerinden emekli kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız, kredi başvurusu için banka şubesine gitmeniz gerekiyor. Banka kredi alacak olan emeklilerin ayrıca, kendi bankasından maaş almasını isteyecektir. Kredi başvurusu yaptığınızda, banka şartlarına uygun olan kişilerin, icralık ve avukatlık bir durumu yoksa hemen kredi onayı alacağını ve maaşına göre 100 bin TL’ye kadar kredi kullanacağını söylemek istiyoruz. Kredi alacak olan kişiler, 36 ay vadeye kadar ve 6 ay ertelemeli de kredi kullanabilmektedirler.
Size en yakın Ziraat Bankası şubesine gittiğinizde, ihtiyaç kredisi için sizlere yardımcı olacaklardır. Bu banka verdiği kredilerde sizin diğer banka borçlarınızı da hesaplayarak kredi verecektir. İşte detaylar…

Ziraat Bankası Borç Kapatma Kredisi Nasıl Alınır?

Ziraat Bankası’nın emeklilere verdiği bir diğer kredi türü de borç transfer kredileridir. Borç kapatma kredilerinde 36 ay vadeye kadar, tüm banka ihtiyaç kredisi borçlarınız ve kredi kartı borçlarınız hesaplanacak ve buna göre kredi imkanı sunulacaktır. Sizlerde eğer diğer banka borçlarınızdan sıkıldıysanız, maaşınızı Ziraat Bankası üzerinden alıyorsanız, hızlı kredi kampanyasına katılabilir ve kredinizi kullanabilirsiniz. Banka sadece kredi borçlarınızı kapatan bir kredi verecektir. Bu kredilerde 3 ay erteleme yapma imkanınızda vardır.
Ziraat Bankası üzerinde emekli maaşınız yoksa, maaşınızı kapatıp, bankaya taşıma taahhüdü verirseniz, banka sizin borcunuzu kapatacak ve sizin maaşınızı da Ziraat Bankası’na taşıyacaktır.

Ziraat Bankası Emekliye Diğer Krediler Nelerdir?

Emekliler acil ihtiyaçları olduğu zaman, bu bankada hesapları varsa, 10 bin TL kredi hemen kimlikleriyle veya internet bankacılığı üzerinden alabilirler. Bu kredi sadece emekli müşterilere verilen bir kredidir. Ayrıca bankanın müşterilerine verdiği emekli kredisi, konut kredisi, taşıt kredisi gibi kredi kampanyalarından da yararlanabilirsiniz. Kredi alacak olan kişiler, uygun faiz oranları ile kredilerini en yakın banka şubesinden kullanabilirler.
500.000 TL’ye kadar olan konut kredilerinde alacağınız evin ekspertiz değerinin %90’ına kadar 120 ay vade ile başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca banka uygun faiz oranlarını sizler için verecek ve kredilerde 6 ay ertelemeli kredi kullanacaksınız. Ziraat Bankası emekli ve çalışan kişiler, bankanın anlaşmalı olduğu firmalardan da daha uygun faizlerle kredi alacaklardır.