Ziraat Bankasından 0,66 0,86 0,96 1,16 1,26 1,36 1,46 Faizli Krediler

Ziraat Bankasından 0,66 0,86 0,96 1,16 1,26 1,36 1,46 Faizli Krediler

Ziraat Bankası akılları baştan alacak kredi seçenekleri sunmaya başladı. müşteriler kredi seçeneklerini gördüğü zaman hangi krediye alacakları ile ilgili karar veremediler.

Ziraat Bankası akılları baştan alacak kredi seçenekleri sunmaya başladı. müşteriler kredi seçeneklerini gördüğü zaman hangi krediye alacakları ile ilgili karar veremediler. Birbirinden cazip ve uzun vadeli bir şekilde sunulmakta olan krediler ile birlikte vatandaş bayram havasına girdi. Böylelikle yüksek oranda kredilerden kurtulup uygun faiz ve kredileri almaya hak kazanan müşteriler direkt olarak bankanın e-posta adresine teşekkür e-mail iletiler. Böylece Ziraat Bankası uzun yıllardan beri vatandaşın yanında olduğu gibi bu sene de aynı şekilde vatandaşın yanında oldu.

Sunulan devasa Kredi ile birlikte vatandaşlar oldukça büyük bir mutluluğa hazırlandılar. Böylelikle 1.50 1.70 1.80 gibi yüksek faiz oranlı krediler yerine 0.66 0.86 0.96 gibi son derece cazip kredileri kullanarak ihtiyaçlarına rahat bir şekilde girebilecekler.

Kredi Seçenekleri

0,66 Faiz ile verilecek olan kredi limiti bin TL olarak belirlenmiş Ayrıca vade sayısı da 3 olarak tespit edilmiş, Kredinin erteleme hakkı ise 0. Böylelikle uygun krediden tüm vatandaşlar faydalanabilecek.

0,86 Faiz ile verilecek olan kredi limiti 5 bin TL olarak belirlenmiş Ayrıca vade sayısı da 4 olarak tespit edilmiş, Kredinin erteleme hakkı ise 0. Böylelikle uygun krediden tüm vatandaşlar faydalanabilecek.

0,96 Faiz ile verilecek olan kredi limiti 10 bin TL olarak belirlenmiş Ayrıca vade sayısı da 6 olarak tespit edilmiş, Kredinin erteleme hakkı ise 1. Böylelikle uygun krediden tüm vatandaşlar faydalanabilecek.

1,26 Faiz ile verilecek olan kredi limiti 20 bin TL olarak belirlenmiş Ayrıca vade sayısı da 9 olarak tespit edilmiş, Kredinin erteleme hakkı ise 1. Böylelikle uygun krediden tüm vatandaşlar faydalanabilecek.

1,36 Faiz ile verilecek olan kredi limiti 30 bin TL olarak belirlenmiş Ayrıca vade sayısı da 12 olarak tespit edilmiş, Kredinin erteleme hakkı ise 2. Böylelikle uygun krediden tüm vatandaşlar faydalanabilecek.

1,46 Faiz ile verilecek olan kredi limiti 45 bin TL olarak belirlenmiş Ayrıca vade sayısı da 15 olarak tespit edilmiş, Kredinin erteleme hakkı ise 3. Böylelikle uygun krediden tüm vatandaşlar faydalanabilecek.

Şartları uygun olan vatandaşlar direk olarak bankanın çeşitli kanallarından başvuru yapabilir.