Garanti Bankası Kefil Getirene Faizsiz 5 Bin TL Verecek!

Garanti Bankası Kefil Getirene Faizsiz 5 Bin TL Verecek!

Garanti Bankası kredi noktasındaki olan sıkışmayı farklı bir mesaj ile giderme planı yaptı.

Garanti Bankası'na giderek kredi almak isteyen vatandaşların kefil birlikte başvuru yapmaları durumunda faizsiz bir şekilde Kredi almaları mümkün olacak. 5000 TL limit ne kadar alınacak olan faizsiz kredi ödemesi ise son derece uygun şartları olacak. Tüm bunların yanı sıra farklı krediler almak isteyen vatandaşların uzun vadeli veya yüksek limitli olarak Kredi ihtiyaçlarını olması durumunda da kefil ile birlikte gitmeleri durumunda çok cazip olarak kredilerinin kullanabilecekler. aynı zamanda Kredi başvurusunda bulunan vatandaşların Kredi sicil notlarının olumsuz olması durumunda bile kefil olması durumunda kredilerine kullanmaları da herhangi bir sakınca olmayacak. Kefil sayısındaki artış ile birlikte vatandaşların alabilecekleri Kredi limitleri de yükselecek.

Kredi koşulları

5000 TL'ye kadar faizsiz bu şekilde kredi almak isteyen vatandaşların bir kefil getirmeleri durumunda 6 ay vadeli bir şekilde 5000 TL kullanmaları mümkün olacak. Tüm bunların yanı sıra ayrıca 1 ay erteleme imkanı da vatandaşlara sunulacak herhangi bir şekilde Kredi sicil notuna bakılmayacak.

10 bin TL'ye kadar 0,39 faizli kredi almak isteyen vatandaşların bir kefil getirmeleri durumunda 10 ay vadeli bir şekilde 10 bin TL kullanmaları mümkün olacak. Tüm bunların yanı sıra ayrıca 2 ay erteleme imkanı da vatandaşlara sunulacak herhangi bir şekilde Kredi sicil notuna bakılmayacak.

15 bin TL'ye kadar 0,49 faizli kredi almak isteyen vatandaşların bir kefil getirmeleri durumunda 15 ay vadeli bir şekilde 15 bin TL kullanmaları mümkün olacak. Tüm bunların yanı sıra ayrıca 3 ay erteleme imkanı da vatandaşlara sunulacak herhangi bir şekilde Kredi sicil notuna bakılmayacak.

20 bin TL'ye kadar 0,59 faizli kredi almak isteyen vatandaşların bir kefil getirmeleri durumunda 20 ay vadeli bir şekilde 20 bin TL kullanmaları mümkün olacak. Tüm bunların yanı sıra ayrıca 4 ay erteleme imkanı da vatandaşlara sunulacak herhangi bir şekilde Kredi sicil notuna bakılmayacak.

30 bin TL'ye kadar 0,69 faizli kredi almak isteyen vatandaşların bir kefil getirmeleri durumunda 20 ay vadeli bir şekilde 20 bin TL kullanmaları mümkün olacak. Tüm bunların yanı sıra ayrıca 5 ay erteleme imkanı da vatandaşlara sunulacak herhangi bir şekilde Kredi sicil notuna bakılmayacak.