Ziraat Bankası kredi kartı olanlara 250 TL'lik alışveriş çeki hediye

Ziraat Bankası kredi kartı olanlara 250 TL'lik alışveriş çeki hediye

Ziraat Bankası tarafından sunulmuş olan kredi kartlarından bir tanesiyle kullanmanız durumunda banka tarafınıza bir kampanya tanımlayacak.

Vermiş olduğu kampanyalar ile oldukça popüler olan Ziraat Bankası bu sefer diğer bankaların aklına bile gelmeyecek kampanya ile birlikte vatandaşların karşısına çıktı. Yapılacak kredi kartı başvurusu onaylanması ile birlikte banka 250 TL'lik alışveriş çekini vatandaşlara hediye verecek. sunulacak olan hediye çekinin teknoloji mağazalarında veya BİM A101 veya Şok Market gibi marketlerde kullanılmasına izin verilecek.

Alışveriş çeki

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklama çerçevesinde müşterilerinin belirli bir süre üzerinde kredi kartlarını kullanmaları durumunda kendilerine hediye olarak dijital olarak hediye çeki gönderileceği bilgisi verildi. Böylece 250 TL limitli olarak sunulacak olan hediye çekleri ile birlikte vatandaşların ihtiyaçlarını giderebilecekler. Böylece vatandaşlar Ziraat Bankası kredi kartı kullanmanın ayrıcalığına da ayrıca hissetmiş olacaklar. hediye çekini direkt olarak banka üzerinden almak mümkün olabileceği gibi Ziraat Bankasının kredi kartı üzerinden de direkt olarak kullanılması mümkün olacak. Böylece Ayrıca çekin okutulması ve değerlendirilmesi gibi zorluklarla vatandaş karşılaşmayacak.

Kampanya ne zaman başlıyor

Kampanyanın tam olarak ne zaman başlayacağı ile ilgili bilgi sunulmadı. yakın bir zaman içerisinde 250 TL hediye çeki kampanyasının Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden duyurulacağı yapılacak çalışma neticesinde birçok vatandaşın bu kampanyadan istifade edeceği bilgisi tüm kamuoyuna iletilmiş bulunuyor. Diğer bankaların da benzeri kampanyalar düzenleyeceği ve Ziraat Bankası'nın uygulamış olduğu bu kampanyadan örnek alacağı ise neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Böylece vatandaşlar ekonomik zorluk yaşadıkları son dönemde bankalar tarafından soğumuş olan imkanlar ile birlikte bir nebze rahat nefes alacaklar.

Kampanyadan her müşteri Sadece bir kez faydalanabilecek. Aynı zamanda aynı ev içerisinde birden fazla Ziraat Bankası kredi kartı kullanılması durumunda ise tüm vatandaşlar kredi kartı kullanma hakkı doğrultusunda birer kez bu kampanyadan faydalanabilecekler. yani konut içerisinde birden fazla Ziraat Bankası kartı bulunuyorsa birden fazla kez bu kampanyadan faydalanmak mümkündür. Fakat bir kişi bu kampanyadan sadece bir kez faydalanabilecek. Böyle bir durumda konut içerisinde bulunan her kart için 250 TL gibi bir çek verilecek olması da oldukça olumlu bir şekilde karşılanıyor.