Vakıfbank İle Bim Anlaştı Sıvı Yağ, Yumurta, Tavuk Yarı Fiyatına Alabilirsiniz

Vakıfbank İle Bim Anlaştı Sıvı Yağ, Yumurta, Tavuk Yarı Fiyatına Alabilirsiniz

Vakıfbank ile BİM oldukça büyük bir anlaşmaya imza atarak vatandaşların daha uygun koşullar altında alışveriş yapmasını sağlayacaklar.

Vakıfbank ile BİM oldukça büyük bir anlaşmaya imza atarak vatandaşların daha uygun koşullar altında alışveriş yapmasını sağlayacaklar. VakıfBank kredi kartı üzerinden yapılan alışverişler ile birlikte oldukça büyük indirimler vatandaşları bekliyor Bim üzerinden yapacağınız alışverişler ile birlikte tutarlarının yarısını banka tarafınıza Bonus olarak aktaracak.

Yarı fiyatına sıvı yağ

Vakıfbank ile BİM arasında yapılan anlaşma çerçevesinde yapacağınız alışverişlerden yarısını iade almamız mümkün olacak. Belirli bir limitin üzerinde yapacağınız alışverişler ile birlikte alacağınız sıvı yağın yarısını Vakıfbank tarafınıza Bonus olarak aktaracak. Böylece oldukça uygun koşullara sıvıyağ sahibi olmuş olacaksınız. Her müşteri 3 sıvı yağ alma hakkına sahip olacak ve 3 dışında farklı bir miktarda yağ alım sağlayacak.

Yarı fiyatına yumurta

BİM ile Vakıfbank arasında yapılan anlaşma çerçevesinde yapacağınız alışverişlerden yarısını iade almamız mümkün olacak. Belirli bir limitin üzerinde yapacağınız alışverişler ile birlikte alacağınız yumurta fiyatının yarısını Vakıfbank tarafınıza Bonus olarak aktaracak. Böylece oldukça uygun koşullara yumurta sahibi olmuş olacaksınız. Her müşteri 3 yumurta alma hakkına sahip olacak ve 3 dışında farklı bir miktarda yumurta alım sağlayacak.

Yarı fiyatına Tavuk

BİM ile Vakıfbank arasında yapılan anlaşma çerçevesinde yapacağınız alışverişlerden yarısını iade almamız mümkün olacak. Belirli bir limitin üzerinde yapacağınız alışverişler ile birlikte alacağınız tavuk fiyatının yarısını Vakıfbank tarafınıza Bonus olarak aktaracak. Böylece oldukça uygun koşullara tavuk sahibi olmuş olacaksınız. Her müşteri 3 tavuk alma hakkına sahip olacak ve 3 dışında farklı bir miktarda yumurta alım sağlayacak.

Yarı fiyatına et

Kampanya birçok üründe uygulanıyor. BİM ile Vakıfbank arasında yapılan anlaşma çerçevesinde yapacağınız alışverişlerden yarısını iade almamız mümkün olacak. Belirli bir limitin üzerinde yapacağınız alışverişler ile birlikte alacağınız et fiyatının yarısını Vakıfbank tarafınıza Bonus olarak aktaracak. Böylece oldukça uygun koşullara et sahibi olmuş olacaksınız. Her müşteri 3 et paketi alma hakkına sahip olacak ve 3 dışında farklı bir miktarda et paketi alım olmayacak.

Banka ile market arasında yapılan kampanyadan sadece Vakıfbank kredi kartı kullanıcıları faydalanabilecek. İlerleyen günlerde diğer bankalar ile de anlaşma yapılacak.