Simpsonsların 2024 yılı yeni kehaneti dünyayı yerinden oynatacak: Nükleer savaşa hazır olun

Simpsonsların 2024 yılı yeni kehaneti dünyayı yerinden oynatacak: Nükleer savaşa hazır olun

The Simpsons adlı Amerikan yapımı dizi, hâlâ ilgi çekmeye devam ediyor. 1989 yılında ekranlara gelen bu ünlü yapım, gelecekte gerçekleşecek olayları öngörmesiyle dikkat çekiyor.

The Simpsons dizisi, 35 sezon boyunca devam ederek günümüze kadar pek çok gerçek olayı yıllar öncesinden işlemiş olmasıyla ön plana çıkıyor.

Her bölümünde derin mesajlar içeren dizi, zaman zaman olayları önceden bilmesiyle izleyicileri hayrete düşürüyor. Dizinin 2024 yılına dair yeni kehaneti ise merak uyandırdı.

The Simpsons dizisi, bugüne kadar Donald Trump'ın başkanlığı, Covid-19 salgını, Epstein skandalı, Disney ve Fox'un birleşmesi, denizaltı felaketleri, Apple Vision gözlüğü gibi birçok olayı olağanüstü bir şekilde önceden tahmin etmişti

The Simpsons dizisinin son kehaneti duyanlar, hayretle bu sıradışı tahmini öğrenmenin şaşkınlığı içinde.

Yeni öngörüde, Ebola virüsünün yayılması ve dizideki bir tahminin benzerliği dikkat çekti.

Ünlü Amerikan dizisi The Simpsons, 2024 yılında aşırı sıcaklar nedeniyle insanların evlerine kapanacağını öngören bir bölümle gündeme geldi.

Dizinin başka bir tahmininde ise küresel çapta bir enflasyon krizi patlak verecek ve bu kriz sırasında ABD ve Çin gibi iki dünya devinin nükleer savaşa gireceği öne sürüldü.