Show TV'de yayınlanan Bahar dizisinin final tarihi belli oldu!

Show TV'de yayınlanan Bahar dizisinin final tarihi belli oldu!

Bahar dizisi, her bölümüyle seyircileri ekran başına kilitlemeye devam ederken izleyicileri üzen bir haber geldi. Dizinin sezon finali kararı alındı ve 11 bölüm sonra sezon finali yapacak.

Demet Evgar'ın başrolünde yer aldığı dizi, reytinglerde zirveye oturarak büyük bir başarı elde etmişti. Dizinin, 11 bölüm sonra sezon finali yapacağı öğrenildi.

Gercekgundem.com'un elde ettiği bilgilere göre, Bahar dizisi sezon finaline hazırlanıyor. Yeni bölümler Eylül ayında izleyiciyle buluşacak. Bu süre zarfında ise izleyiciler, Bahar dizisinin heyecan dolu finaline kadar sabırsızlıkla bekleyecek.

Sezon finali öncesinde yaşanacak gelişmeler ve final bölümüyle ilgili merak edilen her şey, önümüzdeki 10 bölümde belli olacak.

REYTİNGLERE DAMGA VURDU

Dizi, reytinglerde de büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor. Demet Evgar'lı "Bahar", haftanın en çok izlenen dizisi olmaya devam ediyor. Son bölüm, ABC1'de 13.36 reyting ve 29.66 izlenme payı, AB grubunda 12.54 reyting ve 31.76 izlenme payı, Total'de ise 9.32 reyting ve 22.29 izlenme payıyla izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Sosyal medyada da büyük ilgi gören dizi, #Bahar etiketiyle 10 saat 30 dakika, #Timur etiketiyle 7 saat 5 dakika, #Tümör etiketiyle ise 4 saat 30 dakika, Seren 8 saat 15 dakika, Parla 4 saat 10 dakika, Aziz Uras 3 saat 20 dakika, Rengin 1 saat 50 dakika TT'de kalmayı başardı.

OYUNCU KADROSU

Demet Evgar'a Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp ve Hatice Aslan gibi başarılı oyuncuların eşlik ettiği Bahar dizisi, izleyicileri hem ekran başına kilitlemeye hem de duygusal bir yolculuğa çıkarmaya devam ediyor.